3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

L’Hospitalet, en el minut 93

3a divisió. Un gol de Velillas en l’afegit dona els tres punts al conjunt riberenc contra un Prat que no va merèixer marxar de buit

prat 0 l’hospitalet 1

PRAT:Sergio, Diego (Joel Marín, 27’) Aitor Lario, Ricarte, Fede, Putxi, Pau Senent, Padilla, Jordi Cano (Ignacio, 63’), Toni Larrosa (Ñito, 72’) i Poves.L’HOSPITALET:Sergi, Dani Fernández, Sierra, Losada, Ñoño; David, Oscar, Cristian Gómez (Velillas, 56’); Troiteiro (Canario, 70’),Agi i Ripoll (Manzi, 62’).GOLS:0-1 (93’) Velillas.ÀRBITRE:Luceño Soriano.T.G.:Als locals Ricarte i Padilla, i als visitants Oscar i Sierra.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

En el duel entre el segon i el tercer classificat, l’Hospitalet es va endur el premi gros gràcies a una diana in extremis de Velillas. Els de Xavi Molist van aprofitar una errada en la sortida de pilota d’Aitor Lario i segueixen a tres punts del fins ara imparable líder, l’Espanyol B.

El partit va començar amb un ritme molt alt, tot i que sense gaires arribades a les àrees. En aquest context de partit, va ser el Prat qui es va trobar més còmode i, poc abans del descans, Jordi Cano va gaudir d’una bona oportunitat.

Després de la represa, el partit es va animar i tots dos equips van tenir opcions d’obrir la llauna. Sergio va haver de volar per salvar una falta directa de Velillas (72’), mentre que, just després, Ñito va topar amb el travesser. Agi va estar també a prop del gol en un contracop, però, finalment, l’única diana del partit arribaria en l’afegit: Manzi va recuperar la pilota i Velillas va superar Sergio (93’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)