2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

El Badalona ensenya múscul

2a divisió B. El filial del Saragossa es va avançar, però els escapulats van aconseguir remuntar amb cinc gols

badalona 5 d. aragó 2

BADALONA:Morales, Álvaro Vega, Moyano, Parera, Albarrán, Maestre (Robusté, 77’), Aly Coulibaly, Kilian, Adri Rivas (Robert Simón, 53’), Néstor Querol (Marc Cosme, 73’) i Kevin Lacruz.DEPORTIVO ARAGÓ:Sergio, Maxi, Nieto, Adán, Jesús (Leto, 46’), Quique (Carlos, 66’), Jaime (Ahmed, 66’), Albert, Pep, Aparicio i Rotellar.GOLS:0-1 (21’) Adán. 1-1 (22’) Albarrán. 2-1 (35’) Querol. 3-1 (58’) Maestre. 4-1 (71’) Maestre. 4-2 (82’) Rotellar. 5-2 (85’) Kevin Lacruz.ÀRBITRE:Suredo Cuenca.T.G.:als locals Maestre i Albarrán; i als visitants Jesús i Rotellar.PÚBLIC:uns 1.000 espectadors.

El Badalona va fer un partit notable, ja que va mostrar el seu múscul ofensiu contra un Deportivo Aragó que, tot i avançar-se, es va veure totalment sobrepassat. Els de Manolo González ja fa quatre partits que no perden i s’acosten a la zona alta de la taula.

El filial del Saragossa es va avançar en un servei de cantonada (21’), però els locals van reaccionar ràpidament i al cap d’un minut Albarrán va fer l’empat. Abans del descans, Querol va aprofitar una bona centrada de Kilian per avançar els escapulats. Després de la represa, una altra centrada de Kevin, molt actiu durant tot el partit, la va enviar al fons de la xarxa Maestre (58’). El migcampista va repetir uns minuts després amb el 4-1 que va deixar el partit sentenciat, perquè tot i el gol del visitant Rotellar (82’), Kevin Lacruz va tancar la golejada.