2a divisió A

Futbol

Segona divisió B

Impotents i emmordassats

Domini total. El Lleida perd la imbatibilitat el dia que la FEF li prohibeix jugar amb la senyera. “L’àrbitre ens va dir que si jugàvem amb la senyera suspendria el partit”, explicava el president Esteva

lleida 0 atl. saguntí 1

LLEIDA:Oliveros; Aitor Núñez, Trilles, Eneko, Mousa; Javi López, Moustapha, Manu Molina (Andriu, 80’), Pumar (Huertas, 73’); Jorge Félix, Iván Agudo (Nierga, 52’).ATLÈTIC SAGUNTÍ:Lluna; Gallego, Quesada, Escudero, Rafa Gimeno; Gámez, Gilabert (Kata, 75’), Juliá, Adrián Lois, Álex Felip (Fluixà, 88’) i Nuha.GOLS:0-1 (73’) Álex Felip.ÀRBITRE:Campoy Candela (murcià).T.G.:als locals Trilles i Satrústegui, i al visitant Lluna.PÚBLIC:uns 1.200 espectadors al Camp d’Esports.

El Lleida Esportiu va perdre la imbatibilitat contra l’Atlètic Saguntí (0-1) en un partit en què va ser clarament millor que l’equip valencià. El rival va esperar gairebé tot el matx tancat al darrere, però va saber aprofitar una de les poques ocasions que va tenir per endur-se els tres punts. El duel va estar envoltat de polèmica arran de la negativa de la federació a autoritzar el Lleida a jugar amb la samarreta de la senyera, corresponent al segon equipament. L’àrbitre es va remetre a un informe, i el Saguntí, a més, es va presentar al Camp d’Esports amb una única samarreta: la vermella.

Els de Gerard Albadalejo, amos de la pilota i del timó del partit, es van veure superats en un contraatac que va acabar amb centrada des de la banda dreta i que Álex Felip va acabar convertint en el 0-1 tot just quan s’entrava en l’últim quart d’hora de partit. Els del Segrià van tenir un grapat d’ocasions clares per empatar, però van acabar perdent el seu primer partit de la temporada, amb la impotència que genera la sensació d’haver fet mèrits per obtenir molt més.

Sense la senyera

El Lleida no va poder jugar amb la samarreta de la senyera com tenia intenció de fer en solidaritat amb les institucions catalanes després dels fets de l’última setmana, ja que la FEF no li ho va permetre. El club del Segrià va fer la petició a l’organisme, però abans de començar el duel els àrbitres els van comunicar que la RFEF els ho havia prohibit. “L’àrbitre, que ha rebut una trucada just abans de sortir a escalfar, ens ha dit que, si jugàvem amb la senyera, el partit se suspendria. Portava un informe de la federació”, va explicar el president del club, Albert Esteve: “A més, sorprenentment, el Saguntí s’ha presentat només amb una samarreta: la vermella. Això vol dir que potser, de comunicació amb l’altra part, sí que n’hi ha hagut.” Esteve no té cap dubte que la negativa de la federació a deixar-los jugar amb la samarreta de la senyera –“a casa, en diversos partits, com per exemple en la copa, hem jugat amb la senyera i no ha passat absolutament res”, va assenyalar– està vinculada amb els fets de l’última setmana: “La realitat és aquesta: sembla que hàgim anat cinquanta anys cap enrere.” Els jugadors del Lleida, això sí, es van posar la samarreta de la senyera en acabar el partit.

És la realitat que vivim actualment: sembla que hàgim anat cinquanta anys cap enrere
Albert Esteva
president del lleida
Els àrbitres ens comuniquen que tenen un informe de la FEF que diu que, si juguem amb la senyera, el partit se suspendrà
Dimecres vam fer un comunicat a la federació i a l’Atlètic Saguntí per avisar que diumenge jugaríem amb la senyera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)