2a divisió FEF

L’ordre preestablert

2a divisió B. El Mallorca ja s’ha afermat com a líder en solitari de la categoria i només l’Elx i el Vila-real B poden mantenir el ritme

Si algú podia esperar que el canvi de categoria es faria feixuc als dos nouvinguts des de la segona A s’ho ha hagut de treure del cap en només sis jornades. Són les que ha trigat el conjunt de Vicente Moreno a desmarcar-se com a líder en solitari de la competició, en què ha trobat la resposta de només dos equips: l’Elx –l’altre favorit– i el Vila-real B.

En sis partits, el conjunt balear ha obert una escletxa de sis punts respecte al cinquè classificat. I diumenge passat, a més, es va exhibir a casa contra el Llagostera amb golejada inclosa (4-0) per assaltar la primera posició per primer cop. “El Mallorca ha demostrat que és un equip amb un potencial enorme”, va admetre l’entrenador de l’equip de la Costa Brava, Òscar Álvarez, en acabar el partit. “Som conscients que som el rival a batre. És una categoria tan complicada com qualsevol altra; per tant, hem de ser exigents tot i que també hem de gaudir d’allò que tenim”, indicava Vicente Moreno.

La patinada de l’Elx contra l’Atlètic Balears (3-3) va permetre al Mallorca avançar-se en la primera posició, però els dos equips han anat de bracet en les primeres posicions a partir de la jornada 2. “L’Elx és el millor equip de la categoria amb molta diferència”, explicava l’entrenador del Peralada, Arnau Sala, que ja s’ha enfrontat al Mallorca, el Mestalla i el mateix Elx. “Té una davantera que no té ningú en aquesta categoria, una gran defensa i un porteràs”, va admetre. Tot i l’empat contra el Balears i a diferència del Mallorca, els de Vicente Mir han estat molt més contundents en les victòries que el líder ja que han golejat el Peralada (4-1), el Deportivo Aragó (0-4) i el Badalona (5-1). “Per guanyar a segona B és molt important mantenir la humilitat i el respecte pels rivals. Cal anar sempre amb molta intensitat perquè és una categoria molt difícil”, admet el tècnic, Vicente Mir.

BON INICI

5
victòries
en els primers sis partits del Mallorca, que només ha cedit un empat i dos gols en contra.

PERSEGUIDOR

17
gols
ha marcat l’Elx en els sis primers partits. És el màxim golejador dels quatre grups de segona B.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)