En vuit dies, n’hi ha de pitjors

El Girona ha tancat la primera setmana intensa de partits –tres cites en set dies, en el seu cas– amb un punt de nou, després de perdre a Montilivi contra dos equips de Champions (0-1 contra el Sevilla i 0-2 contra el Barça) i d’empatar a Butarque. Amb l’entitat dels rivals com a atenuant, el balanç de punts és pobre, però la classificació parcial d’aquests vuit dies no el situa en zona de descens, perquè hi ha tres equips amb pitjors números.

La Real Sociedad, que havia començat la lliga a dalt de tot amb ple de punts en tres jornades, ha viscut ara l’altra cara, ja que ha tancat la setmana sense cap punt, després de perdre contra el Madrid (1-3), el Llevant (3-0) i el València (2-3). També ha fet tres zeros l’Alavés –derrotes contra el Vila-real (0-3), el Deportivo (1-0) i el Madrid (1-2)–, l’únic que no ha estrenat el compte de punts en la lliga. El tercer per la cua en la classificació parcial és el Màlaga, que té un punt (com el Girona) però pitjor diferència de gols. Els andalusos van fer el seu primer punt dissabte, contra l’Athletic, tot i que perdien 1-3 en el minut 83. L’Athletic, precisament, també ha fet un punt, però amb millor balanç de gols que el Girona.

L. SERRAT

FORA DEL DESCENS

Amb un punt de nou, el Girona és el quart per la cua en la classificació parcial de la setmana intensa Amb un punt de nou, el Girona és el quart per la cua en la classificació parcial de la setmana intensa