Reus

Tot continua igual

Reus. L’equip roig-i-negre ja recorda el de la lliga passada, amb només un gol rebut en els tres últims partits i amb la recuperació d’Atienza per repetir amb Olmo l’habitual parella de centrals

El Reus, malgrat la marxa del tècnic, Natxo González, i d’algun dels futbolistes importants el curs passat, té clar des de l’estiu que ha de mantenir la identitat tant com sigui possible en la nova temporada si vol, com a mínim, repetir el rendiment de la passada. La solidesa defensiva que va fer que el curs passat fos l’equip menys golejat és el que, per sobre de tot, ha de continuar mostrant el Reus, i de moment va pel camí de consolidar-ho. Després del partit d’Oviedo, en què, per primera vegada a segona A, va perdre per més d’un gol de diferència i va encaixar-ne més de dos (3-0), l’equip d’Aritz López Garai només ha rebut un gol en tres partits. Primer va derrotar el Numància al municipal fent el partit més habitual la campanya passada, sòlid al màxim i efectiu en el moment indicat (1-0), després no va fer un bon partit a Llorca, però si més no en va tornar amb un punt al sarró (1-1) i, dissabte passat, va fer un altre exercici de solvència defensiva contra l’Osasuna, un equip d’atac persistent i directe (0-0).

Defensivament, el partit contra l’Osasuna va tenir una altra bona notícia per al Reus: el retorn de Pichu Atienza. El defensa va debutar després de recuperar-se d’unes molèsties al maluc que l’han tingut de baixa des de l’inici de la pretemporada. El futbolista andalús va deixar a la banqueta Pablo Íñiguez, titular fins ara, i va poder repetir amb Jesús Olmo la parella de centrals que tan bon rendiment va oferir el curs passat. “És un jugador molt important, que la temporada passada va tenir un pes específic molt gran”, va dir sobre ell el segon entrenador del Reus, Xavi Bartolo, després del partit contra l’Osasuna. Bartolo va destacar la tasca defensiva del seu equip, sobretot contra un rival del nivell del navarrès.

L’altre puntal, juntament amb els centrals, de la solvència defensiva del Reus la temporada passada és el porter Edgar Badia. El barceloní també va tornar a l’equip dissabte, després de perdre’s dos partits de lliga i un de copa per lesió. Malgrat la bona actuació del seu substitut, Roberto Santamaría, López Garai no va dubtar a tornar-lo a la titularitat.

PICHU ATIENZA

“És un jugador molt important, amb un pes específic molt gran”, diu Bartolo

RECUPERAT

L’andalús ha superat una lesió al maluc i ha pres la titularitat a Pablo Íñiguez

UN ALTRE RETORN

Edgar Badia va tornar a l’onze inicial després de dues setmanes de baixa per lesió

“Cal millorar en atac per estar tranquils”

Si tot continua, de moment, igual per al Reus és perquè en atac es mantenen els problemes de la temporada passada, amb només tres gols marcats en els sis jornades disputades. No hi ha cap equip que n’hagi fet menys. Un dels futbolistes. “Cal millorar en atac per estar tranquils”, va admetre dissabte Xavi Bartolo, conscient que, si no vol patir per la permanència i millorar la classificació de la temporada passada, el Reus ha de ser més efectiu en atac. Hi ha d’ajudar el davanter centre Dejan Lekic, que va debutar contra l’Osasuna. “Ens ha d’aportar el gol que ens falta, però està en fase de rodatge”, va afirmar Bartolo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)