Barça B

El Lugo supera un Barça B gris al Miniestadi (1-2)

2a divisió A. Tot i avançar-se amb un gol d’Aleñá, l’encert d’Azeez i Iriome ha acabat condemnant els blaugrana

El Barça B ha claudicat aquesta nit al Miniestadi contra un Lugo molt combatiu, que ha capgirat el gol inicial d’Aleñá amb una diana al final de cada part. Al límit del descans ha marcat Ramón Azeez, mentre que Iriome ha deixat glaçada la parròquia blaugrana just abans del final.

El Barça B ha exhibit en el primer temps tot un repertori de recursos futbolístics per atacar el rival i ha acaparat les millors oportunitats. Ja en el minut 15, ha avisat amb un contraatac en què Aleñá, podent rematar sol, ha volgut assistir al Choco Lozano. La defensa del Lugo ha estat més atenta. En els dos córners següents, primer Fali i després José Arnáiz han posat a prova els reflexos de Juan Carlos, que ha reaccionat bé. El porter visitant, però, ho ha pogut fer res per evitar l’1-0, obra d’un Aleñá que està en estat de gràcia. El mig de Mataró ha etzibat un xutàs des de la frontal fora de l’abast del porter (32’). L’avantatge blaugrana hagués pogut ser més ampli si, en el 43, Juan Carlos no hagués salvat una rematada d’Arnáiz. De fet, del possible 2-0 s’ha passat a l’1-1 just abans del descans. Azeez ha pogut rematar sol una bona centrada de Fede Vico des de la banda esquerra.

Si en el primer temps els de Gerard López han tingut nombroses ocasions, després de la represa el partit s’ha descontrolat i hi ha hagut molt poc perill. Només Aleñá i el Choco Lozano han arribat a inquietar la rereguarda gallega. Llavors, quan ja s’ensumava l’empat, ha aparegut Iriome, que ha pentinat un córner al fons de la xarxa. Les desconnexions ofensives, amb tot, han acabat condemnant el Barça B.