Territorial

Eficàcia de líder

UEFA Youth League. El Barça juvenil fa un partit seriós, s’imposa a l’Sporting amb un gol de Sergio Gómez (61’) i s’aferma al capdavant

sporting cp 0 barça 1

SPORTING CP:Maximiliano; Correia, Goulart, Djaló, Conté; Tomás Silva (Diogo Brás, 72’), Bragança, Miguel Luis (Oliveira, 66’), Ferreira; Rafael Leão i Elves (Mendes, 77).BARÇA:Peña; Mate, Monchu, Jorge Cuenca, Miranda; Monchu, Collado, Riqui Puig; Sergio Gómez (Josep Calavera, 73’), Abel Ruiz (Juan Fernández, 82’) i Carles Pérez (Labinot, 88’)GOLS:0-1 (61’) Sergio Gómez.ÀRBITRE:François Letexier.T.G.:als locals Djaló, Diogo Brás i Ferreira; i als visitants Jorge Cuenca, Sergio Gómez, Monchu, Labinot i Juan Fernández.

El Barça juvenil es continua mostrant com un conjunt molt solvent en la UEFA Youth League i ahir va sumar tres punts més en vèncer l’Sporting Club de Portugal. La gran diferència entre els dos equips va ser l’efectivitat, ja que els de Gabri van aprofitar una de les poques arribades que van generar, mentre que l’equip local no va ser capaç de culminar cap de les ocasions que van crear, sobretot en els primers quinze minuts de la segona part. El Barça, amb tot, encadena una altra victòria per la mínima a Europa i lidera amb autoritat el grup.

Després d’una primera part gris i avorrida, en què la millor ocasió va ser un xut des de la frontal de Carles Pérez que el porter va blocar (39’), el partit es va animar en el segon temps. L’Sporting va fer un pas endavant i el Barça, espès a l’hora de donar sortida a la pilota i sense poder trencar la línia defensiva local, va patir. Així, del minut 50 al 60, els portuguesos van tenir contra les cordes els de Gabri. Per fortuna, ni Ferreria, amb un xut que va sortir fregant el pal, ni Baldé, amb una rematada que Peña va refusa a córner, ni tampoc Leão, amb un parell d’accions que van topar amb el porter blaugrana, van arribar a marcar l’1-0. El Barça, en canvi, va ser molt més eficient. Va fer l’únic gol del partit en el minut 61, quan Sergio Gómez va connectar amb moltíssima classe una assistència de Miranda. Després ja no hi va haver gaire història, ja que els blaugrana no van concedir gairebé ocasions.