2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

El Badalona torna a desplegar les ales

2a divisió B. El conjunt escapulat no ha acusat el dur resultat contra l’Elx i ja torna a amenaçar a la zona de privilegi amb un calendari més accessible

El Badalona afronta els pròxims partits de temporada, contra rivals a priori més accessibles, amb totes les garanties. El conjunt de Manolo González ha superat amb escreix la patinada a Elx (5-1) de la segona jornada i ha estat quatre partits imbatut. Un fet que li ha donat el dret a amenaçar a la part alta de la classificació, tal com va fer la temporada passada.

La contundent victòria (5-2) contra el Deportivo Aragó de la setmana passada va reafirmar el bon moment de l’equip en un inici de lliga molt dur. “L’únic punt negre d’aquest inici és la derrota contra l’Elx, que fa que sembli que sigui un mal inici de temporada, però estem a un punt dels llocs de promoció d’ascens i l’equip transmet força bones sensacions”, afirma l’entrenador, Manolo González, satisfet amb el rendiment de l’equip.

Els escapulats ja han visitat els camps de l’Elx, el Sabadell i l’Hèrcules i ara els toca afrontar un tram de temporada més tranquil. “La segona divisió B es caracteritza per ser una categoria molt igualada i no hi ha cap rival que sigui fàcil, però és clar que no és el mateix visitar alguns camps com el de l’Elx o el de l’Hèrcules, per exemple, que altres de la categoria”, admet el tècnic. Diumenge els toca visitar el Peralada, últim en la taula classificatòria. “A la Creu Alta va demostrar que és un rival que pot guanyar contra qualsevol equip. Són millor equip ara que no pas en la primera jornada”, va advertir.

LES REACCIONS

És molt difícil perquè competim contra equips que ens tripliquen el pressupost
Manolo González
entrenador del badalona
L’únic punt negre d’aquest inici és la derrota contra l’Elx, però estem a un punt de la promoció i l’equip transmet força bones sensacions

L’últim any de contracte de González

El Badalona i Manolo González han format un binomi que ha donat estabilitat esportiva en moments delicats per a l’entitat institucionalment. El tècnic ha encetat la quarta temporada al capdavant de l’equip, però el 30 de juny que ve se li acaba el contracte que va signar per tres temporades.

“A mi m’agradaria continuar a Badalona perquè és casa meva. És qüestió que el club vulgui fer un pas endavant, i quan decideixi parlar amb mi jo ho faré encantat. A mi ara em toca treballar, guanyar diumenge i esperar el club”, va manifestar l’entrenador, que aquesta temporada, com a novetat, s’ha trobat amb una nova figura amb la qual s’ha hagut d’entendre: la del secretari tècnic, Toni Hernández.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)