2a divisió FEF

Futbol

Sorteig de Copa

El Lleida s’ha de conformar amb la Real Sociedad

Visitaran Anoeta. El conjunt del Segrià volia que li toqués el Barça o el Madrid però haurà de lluitar per fer saltar la banca contra l’equip menys atractiu de tots els que li podien tocar

Tot el desplegament mediàtic i organitzatiu estava preparat per si al Lleida li tocava un dels dos grossos en el sorteig de setzens de final de la copa. Però el resultat va ser un pèl decebedor perquè dels possibles rivals –el Madrid, el Barça, l’Atlético de Madrid, el Sevilla, el Vila-real, l’Athletic Club o la Real– la Real Sociedad era el menys atractiu per al públic. En qualsevol cas, el conjunt blau, que tenia una aspiració purament mercantilista per al partit, com els set equips de la segona B, ha girat la truita i es planteja l’eliminatòria com una oportunitat per competir i intentar passar l’eliminatòria cap als vuitens de final.

“A tots els equips no ens pot tocar el Barça o el Madrid. L’expectativa era que el sorteig ens deixés un d’aquests dos però no ha pogut ser”, manifestava el director esportiu, Albert Esteve, que, d’altra banda, també reconeixia la satisfacció pel rival. “És un equip històric i ens ho posarà molt difícil. Ara esperem lluitar, donar una bona imatge i passar l’eliminatòria perquè ens pugui tocar un dels dos equips grans”, hi va afegir.

Possibilitats de passar?

“Decepció? Estar en el sorteig de setzens de copa mai pot ser una decepció”, va indicar el tècnic, Gerard Albadalejo, després de saber contra quin equip haurien de jugar. “Un equip de segona B ha de disfrutar-ho i preparar-ho quan toqui per posar les coses difícils. De moment ens hem de centrar en la lliga i ja pensarem en aquesta eliminatòria”, hi va afegir el tècnic. L’anada es jugarà al Camp d’Esports el 25 d’octubre, mentre que la tornada serà el 29 de novembre. “No regalarem res. Sabem que tenim possibilitats mínimes, però els partits s’han de jugar i nosaltres jugarem per aconseguir-ho”, va explicar el davanter Marc Nierga.

Dilluns passat els aficionats del Lleida ja van esgotar les 4.000 entrades anticipades que el club havia posat a la venda des de la setmana passada.

Cartagena-Sevilla
Elx-Atlético de Madrid
Múrcia-BARÇA
Fuenlabrada-Real Madrid
Formentera-Athletic
LLEIDA-Real Sociedad
Ponferradina-Vila-real
Saragossa-València
Numància-Màlaga
Valladolid-Leganés
Cadis-Betis
Tenerife-ESPANYOL
Getafe-Alavés
Dépor-Las Palmas
GIRONA-Llevant
Eibar-Celta

LES FRASES

Teníem l’esperança que ens toqués el Barça o el Madrid però no ha pogut ser
Albert Esteve
director esportiu del lleida
Decepció? Estar en el sorteig de setzens de copa mai pot ser una decepció. Hem de disfrutar-ho
Gerard Albadalejo
entrenador del lleida
No regalarem res. Sabem que tenim possibilitats mínimes, però els partits s’han de jugar
Marc Nierga
davanter del lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)