Reus

Alternativa benvinguda

Reus. L’estrena de Lekic amplia els recursos de l’atac roig-i-negre, molt necessitat d’eficàcia. El serbi ha de competir per un lloc amb Máyor i Edgar

La gran assignatura pendent del Reus és el gol, i Dejan Lekic ha d’ajudar a aprovar-la. El davanter serbi va debutar en l’últim partit de lliga, contra l’Osasuna, amb la samarreta roig-i-negra, tres setmanes després d’arribar al club l’últim dia del mercat d’hivern. Després de posar-se en forma, Lekic ja pot competir de ple dret per fer-se un lloc a la punta d’atac de l’equip reusenc amb Máyor, titular els últims partits, i Edgar Hernández.

De totes maneres, Aritz López Garai és conscient que a Lekic encara li falta acabar d’agafar el ritme de competició adient, i per això li ha d’anar donant minuts. És per aquesta raó que el va escollir a ell, i no a Edgar Hernández, per substituir Maýor en la recta final del partit contra l’Osasuna. Sobretot, el tècnic del Reus demana als seus tres davanters de referència que no es desenganxin, que continuïn entrenant-se al mateix ritme encara que en algun partit no tinguin minuts.

De moment, López Garai utilitza un sistema en què només hi ha lloc per a un punta, el 4-3-3, amb dos extrems i un sol davanter centre. De totes maneres, l’entrenador de Barakaldo no descarta utilitzar dos davanters junts en algun partit. “Tres és més difícil, si més no d’entrada”, afegeix López Garai. Máyor ha estat el davanter titular en cinc dels sis partits de lliga i Edgar Hernández, només en el primer i no ha disputat cap minuts en els dos últims. Máyor ha fet un gol, el que va donar la victòria contra el Numància, i Edgar encara no s’ha estrenat.

De totes maneres, López Garai recorda que el gol no és només feina dels davanters, i espera que la segona línia també n’aporti. Confia que futbolistes com ara Juan Domínguez, Fran Carbia, Borja Fernández, Ricardo Vaz, David Haro i Juan Cámara trepitgin sovint l’àrea rival i ajudin l’equip en l’aspecte golejador. De moment, el més inspirat és el mig Gus Ledes, autor de dos dels tres gols que ha fet en la lliga l’equip roig-i-negre.

LES FRASES

Ara ja tinc l’opció dels tres davanters. Els demano que cap dels tres no es desenganxi
Aritz López Garai
entrenador del reus
A Lekic, per tenir-lo disponible, li he d’anar donant minuts. Espero que aviat aporti el que estic segur que ens podrà donar

López Garai vol que tothom se senti important

Una de les principals preocupacions d’Aritz López Garai és que tots els seus futbolistes se sentin importants. “Els animo a tots a continuar igual. Si s’entrenen bé, faré tot el que pugui perquè tothom tingui minuts”, afirma López Garai, que espera veure aviat la millor versió de jugadors com ara Carbia, Querol i Ricardo Vaz i diu que Campins, Migue i Carbonell, que van començar jugant, tornaran a ser protagonistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)