2a divisió FEF

Capgirem la tendència?

Olot. El conjunt dirigit per Martín Posse es desplaça a Palma per enfrontar-se a l’Atlètic Balears, un dels favorits per accedir al ‘play-off’ d’ascens, que busca estrenar-se a casa

L’Olot visita l’Atlètic Balears (a les 12 h) amb l’objectiu d’esgarrapar algun punt contra un dels equips cridats a estar a la part alta de la classificació. L’equip dirigit per Martín Posse encara no ha guanyat cap partit després de sis jornades disputades del campionat i, tot i que a Son Malferit obtenir el triomf seria una sorpresa majúscula, l’ambició i la confiança intactes permeten mantenir esperances als de la Garrotxa. Els olotins han gaudit d’una setmana neta de partits i s’han pogut centrar totalment a preparar el matx contra els balears. Aparcada definitivament la copa i la dinàmica d’haver de jugar tres partits per setmana, segur que la menor càrrega física anirà bé a l’equip de Posse: “L’acumulació de partits ens ha fet baixar el nivell físic però aquesta setmana descansat i treballat bé per arribar frescos i ràpids”, comenta el tècnic argentí de l’Olot, que lloa a l’Atlètic Balears, actual sisè classificat de la taula amb nou punts, a un del play-off d’ascens a segona A: “És cert que no han aconseguit bons resultats a casa però s’han enfrontat a rivals de la part alta. És un equip sòlid i amb experiència i saben molt bé a què juguen”.

L’Olot encadena tres empats, fet que l’ha permès posicionar-se en setzena posició, en plaça de promoció de permanència. La igualtat en el grup tercer és màxima, i és que, entre l’Olot, setzè, i el seu rival, l’Atlètic Balears, sisè, hi ha només cinc punts de diferència però deu posicions en la taula. Per al matx a Palma de Mallorca, Martín Posse no podrà comptar amb Yeray Sabariego amb una ruptura muscular que encara el mantindrà alguna setmana més de baixa, ni amb Iván Guzmán, que es va lesionar durant el partit al camp del Peralada i Moha, el porter suplent, amb un esquinç al canell que ja el va obligar a perdre’s el darrer partit. Sacrest i Aspar, del juvenil, viatjaran amb l’equip.

LA PRÈVIA

És cert que l’Atlètic Balears no ha aconseguit bons resultats a casa però s’ha enfrontat a rivals de la part alta. És un equip sòlid
L’acumulació de partits ens ha fet baixar el nivell físic, però aquesta setmana estem més frescos
Martín Posse
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)