Reus

L’empenta ideal

Reus. La primera victòria com a visitant seria una injecció de confiança per als roig-i-negres, que visiten el terreny de joc del cuer, el Sevilla Atlético, l’únic equip que encara no guanyat

En el difícil repte de superar el rendiment de la temporada passada, de no patir i aspirar a emocions fortes, el Reus necessita una empenta que espera trobar avui: la primera victòria a camp contrari. La temporada passada, la seva personalitat, basada en la solidesa i l’amortització dels gols marcats, es va deixar notar sobretot a fora, on va aconseguir unes quantes victòries i diversos empats de mèrit. Per exemple, va guanyar al terreny de joc del seu rival d’avui, el Sevilla Atlético, a qui no visita, com l’any passat, al Sánchez Pizjuán, sinó la ciutat esportiva Juan Ramón Cisneros (a les 8). Com a visitant, el Reus ha aconseguit fins ara dos empats en dos partits grisos –a Lugo i a Llorca– en què, si més no, va poder salvar un punt, i va tornar del camp de l’Oviedo, on va pagar cars els errors defensius i el desencert atacant, amb una derrota clara (3-0).

Estadístiques a la mà, la visita al Sevilla Atlético sembla propícia. El filial andalús és el cuer i l’únic equip de segona A que encara no ha guanyat. Fa tres partits que no marca i en els tres partits disputats al seu terreny de joc només hi ha aconseguit un punt. De totes maneres, el Sevilla Atlético manté el bloc i la qualitat que la temporada passada el van convertir, juntament amb el Reus, en una de les revelacions de la temporada. L’equip sevillà, però, sembla que pateix l’habitual síndrome dels filials a segona A, imparables el primer any i amb problemes en el segon.

Aritz López Garai només té les baixes de lesionats Guzzo i Vítor, i assegura que introduirà alguna canvi de jugador respecte l’equip que va empatar sense gols contra l’Osasuna en l’última jornada, però que mantindrà l’esquema tàctic.

LA PRÈVIA

El Sevilla Atlético manté la base de l’any passat, amb més experiència. Té la mateixa identitat i el mateix nivell, intens i dinàmic. La classificació és poc significativa encara
Vull que es vegi un Reus recognoscible des del primer minut. Hem de sortir valents, com a casa, i fiables amb la pilota als peus
Aritz López Garai
entrenador del reus

L’avís de les primeres parts de Lugo i Llorca

“És una oportunitat d’or per demostrar que podem ser igual de competitius a fora que a casa.” Aritz López Garai té clar que una de les assignatures pendents del Reus en l’arrencada de la lliga són els partits a camp contrari, on l’equip no ha mostrat el nivell que el tècnic basc vol per al seu equip. López Garai espera que les males actuacions en l’arrencada dels partits de Lugo i Lorca serveixin de lliçó. “Si repetim les primeres parts de Lugo i Llorca, encara que aconseguíssim empatar, tard o d’hora ens penalitzarà”, va afirmar el tècnic roig-i-negre, que considera que el seu equip ha de sortir al camp igual valent i, amb la pilota als peus, igual de fiable que a casa. “Vull que es vegi un Reus recognoscible”, afirma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)