1a femenina

I ara a pensar en Europa

1a divisió femenina. El Barça s’imposa amb superioritat insultant al Santa Teresa i se centra ara en l’anada dels setzens de la Champions

barça 10 santa teresa 0

BARÇA:Paños, Fabiana, Mapi León (Roddik, 46’), Ruth, Patri (Unzué, 65’), Alexia (Vicky Losada, 46’), Andonova, Andressa, Duggan, i Martens (Olga, 56’).SANTA TERESA:Yolanda Aguirre, Ejangue, Parralejo, Marta Reyes (Aina, 46’), Nayadet (Marta Rubio, 46’), Mireya, Estefa (Tomiyama, 80’), María Neira, Alba Gordillo, Alba Merino i Chica.GOLS:1-0 (2’) Duggan. 2-0 (15’) Alexia. 3-0 (25’) Gordillo, en pròpia porteria. 4-0 (44’) Martens. 5-0 (50’) Vicky Losada. 6-0 (55’) Fabiana. 7-0 (66’) Roddik. 8-0 (75’) Andressa Alves. 9-0 (89’) Olga Garcia. 10-0 (91’) Andressa Alves.ÀRBITRE:González González.T.G.:a les visitants Nayadet i Alba Merino.COMENTARI:Abans d’afrontar l’inici de la Champions League amb un llarg desplaçament a Noruega, el Barça havia d’aconseguir primer el triomf a la lliga contra el Santa Teresa per mantenir el començament immaculat en la competició. I el duel va ser un pur tràmit perquè les de Fran Sánchez van sentenciar el matx ja en la primera meitat i van completar la golejada en la represa. Dugan va obrir la llauna tot just al minut 2 i les culers encara en van fer tres més abans que l’àrbitre decretés el descans. Tremendament superior al conjunt extremeny, el Barça no va aixecar el peu de l’accelerador en la segona meitat i va arribar als dobles dígits en un marcador d’escàndol.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)