2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Alegria agònica del Lleida al Clariano

2a divisió B. L’equip blau s’imposa a l’Ontinyent gràcies a un gol d’Iván Agudo en el temps afegit

ONTINYENT 0 LLEIDA 1

ONTINYENT:Álvaro Campos, Albiol, Ramón Verdú, Franco Russo, Julen, Anaba (Machado, 76’), Leomar (Soler, 61’), Carrasco (Nemesio, 46’), Keita, Juanan i Tito Malagón.LLEIDA ESPORTIU:Diego Rivas, Aitor, Musa, Lázaro (Pumar, 75’), Eneko, Trilles, Javi López (Manu Molina, 70’), Moustapha, Nierga, Jorge Félix (Andriu, 77’) i Valiente.GOLS:0-1 (94’) Iván Agudo.ÀRBITRE:Alberola Rojas.T.G.:al local Tito; i als visitants Aitor, Valiente i Andriu.T.V.:al local Julen (93’), directa; i al visitant Musa (72’), per doble amonestació.

Just quan el Lleida ja estava signant l’empat, Marc Nierga va ser objecte de penal i el conjunt blau va disposar d’una oportunitat d’or per tornar d’Ontinyent amb els tres punts al sarró. Així va ser, tot i que hi va haver emoció. I és que el porter va refusar la pena màxima executada per Iván Agudo. Per fortuna, el mateix futbolista va caçar la pilota i no va perdonar. Tres punts per als de la Terra Ferma, que s’apropen de nou a la zona noble de la classificació.

Abans de tot això, el Lleida, que finalment va vestir amb la vestimenta blava habitual, va mostrar-se com un equip solvent. En el primer temps va dominar i va disposar de les millors ocasions, sobretot un xut de falta de Javi López que es va estavellar al pal (7’) i una rematada de Nierga que va marxar fregant la fusta (15’). A poc a poc l’Ontinyent va anar entrant en el partit i, en els primers instants de la segona part, va estar a punt d’obrir la llauna amb una rematada de Tito Malagón (46’). En el minut 72 Moustapha va veure la segona groga i als del Segrià els va tocar ser rigorosos. De fet, tot i la inferioritat numèrica, el Lleida va mantenir a ratlla els de casa, que al final van acabar rebent la clatellada en l’últim instant.

Estem satisfets; no és fàcil guanyar al camp de l’Ontinyent. Hem mostrat maduresa
Gerard Albadalejo
entrenador del lleida
Estem molt contents, el treball de l’equip s’ha notat i a 2a B de vegades es guanya així
Aitor Núñez
defensa del lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)