2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Un altre drama a Llagostera

Vital. Els gironins, que s’havien avançat 2-0, acaben empatant contra un Mestalla que va jugar tota la segona part amb un home menys, i l’equip d’Òscar Álvarez continua sense guanyar a casa

LLAGOSTERA 2 V. MESTALLA 2

LLAGOSTERA:Marcos, Chica, Lucas Viale, Esteban, Raúl Fuster, Carbó (Pablo Sánchez, 90’), Leo (Pitu, 79’), Maynau (Pol Gómez, 82’), Chele, Moha i Gabarre.VALÈNCIA MESTALLA:Cristian, Álvaro, Morgado, Zotko, Centelles, Valero, Miki (Villalba, 76’), Alberto Gil (Gonzalo Villar, 59’), Álex Blanco (Seguí, 45’), Jordi Sánchez i Rafa Mir.GOLS:1-0 (41’) Leo Ramírez, de penal. 2-0 (46’) Moha. 2-1 (68’) Rafa Mir. 2-2 (86’) Gonzalo Villar.ÀRBITRE:Usón Rosel.T.G.:als locals Lucas Viale, Maynau, Chica, Esteban i Moha; i als visitants Valero, Gil, Jordi Sánchez, Mir, Rabasso i Cristian.T.V.:Doble groga al visitant Álvaro (43’).PÚBLIC:Uns 300 espectadors al municipal de Llagostera.

No hi ha manera. El Llagostera va empatar ahir contra el València Mestalla a casa (2-2) i continua sense guanyar com a local després de quatre partits al municipal. Els llagosterencs es van avançar 2-0 amb gols de Leo (de penal, al 41’) i Moha (46’), però tot i jugar tota la segona part amb superioritat numèrica no van poder evitar que els valencianistes igualessin el marcador amb dianes de Rafa Mir i Gonzalo, aquesta última gairebé in extremis (86’). Amb l’empat el Llagostera ja fa cinc partits que no coneix la victòria (2 punts dels últims 15 en joc).

El matx va començar sota una intensa pluja, fet que no va impedir que els dos equips sortissin endollats i buscant la porteria rival des del primer minut. D’ocasions, però, n’hi havia ben poques, amb molt de joc directe i poca precisió en les passades, i és que ni el Llagostera ni el Mestalla aconseguien trenar jugades amb facilitat, ni tampoc connectaven amb els seus davanters de referència. Sorprenentment, el jugador més perillós en atac del Llagostera era el central Viale, que va inquietar la defensa visitant amb dues arribades des del darrere que a punt van estar de trobar porteria, mentre que dos xuts desviats de Gil i Blanco eren les dues arribades més clares d’un Mestalla molt tímid en la primera part. Leo Ramírez també ho intentava sense sort pels gironins amb una rematada des de la llarga distància, en un tram de partit molt travat i de joc discontinu dels dos conjunts. I quan més avorrit estava el duel el Llagostera es va avançar en el marcador després que l’àrbitre assenyalés un penal sobre Gabarre i que Leo Ramírez no fallés des dels onze metres (41’). El gol va donar moral als llagosterencs –el mateix Leo va tenir a prop el 2-0 poc després–i va descentrar el Mestalla, tal com va quedar demostrat amb la segona targeta groga d’Álvaro just abans del descans.

Una bona garrotada

Just començar la represa el Llagostera va ampliar distàncies amb el segon gol, obra de Moha, que va marcar de cap després d’aprofitar una sortida arriscada del porter Cristian (46’). Amb el 2-0 i jugant amb un home més els llagosterencs es trobaven més còmodes damunt del terreny de joc –Moha, motivat, va xutar fregant el pal poc després–, mentre que el Mestalla no sabia com reaccionar tot i disposar d’una bona ocasió mitjançant Miki. I quan semblava que el triomf no perillava (68’) –el tercer gol local va estar a prop– els de Lubo Penev van treure l’orgull, primer retallant distàncies amb un golàs al contraatac de Rafa Mir (pitxitxi del campionat amb 7 gols) i després empatant amb un cop de cap de Gonzalo Villar en minut 86. Dura garrotada per al Llagostera.

Estem tocats, amb el 2-0 i un home més se’ns havia posat molt bé el partit, però no ho hem matat i el 2-1 ens ha fet molt de mal
Estem en un moment que tot se’ns gira en contra, però segur que ho superarem
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera

Guichón, altra vegada absent per malaltia

Facundo Guichón, cridat a ser el jugador estel·lar del Llagostera, ha començat el campionat de pega. El jugador uruguaià havia reaparegut al camp del Mallorca (4-0) després d’haver-se perdut quatre partits entre problemes amb el visat i malaltia, i ahir va tornar a ser baixa, altra vegada per problemes de salut. Tot i així, en principi Guichón no hauria de tenir problemes per jugar el pròxim partit al camp del Lleida.