2a divisió FEF

Buscant la primera victòria

2a divisió B. El Peralada vol aconseguir el primer triomf a casa contra el Badalona (17 h)

El Peralada arriba al partit d’avui contra el Badalona (a les 17 h) després d’haver empatat els dos últims partits, però no en té prou i avui confia aconseguir la primera victòria del curs que li permeti deixar l’última posició de la classificació. “Comença a ser urgent guanyar, perquè ja són sis partits i encara que les sensacions siguin cada dia millors el que compta només són els punts”, valora el tècnic Arnau Sala, que està satisfet de la imatge mostrada en l’últim partit al camp del Sabadell: “L’altre dia fins i tot vam ser superiors al rival, cosa que fins ara no havia passat.”

Per sumar els primers tres punts de la temporada el conjunt xampanyer haurà de superar un Badalona que s’ha mostrat molt sòlid fins ara, ja que només l’Elx ha estat capaç de derrotar-lo. De fet, amb dues victòries i tres empats, els badalonins estan molt a prop de la zona de promoció. “És un equip molt ben treballat i que fa molt temps que treballa en la mateixa línia. A més, és un equip amb molta experiència”, analitza Sala, que està convençut que “no és un rival que s’adapti al que se’ns dona bé”.

El que es té clar a Peralada és que l’equip ha de trobar la manera de crear més ocasions del que ha fet fins ara. “Defensivament l’equip està al nivell que toca, però ofensivament hem de millorar perquè l’altre dia ens va salvar l’estratègia”, valora Sala. Un dels contratemps que tindrà el tècnic és que no podrà comptar amb una de les seves estrelles, Coro, que estarà lesionat tres o quatre setmanes. A més, Bambo no s’ha pogut entrenar al cent per cent aquesta setmana i serà dubte –els porters Kjetil Haug, Suárez i Draman continuen lesionats.

LA PRÈVIA

Defensivament estem al nivell que toca però hem de fer un pas endavant en l’aspecte ofensiu
Arnau Sala
entrenador del peralada
A la Nova Creu Alta el Peralada va demostrar que pot guanyar qualsevol. Fan un bon futbol
Manolo González
entrenador del badalona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)