2a divisió FEF

Sempre els treuen el caramel

2a divisió B. L’Olot ja assaboria la primera victòria del curs quan l’Atlètic Balears li va fer l’1-1 a tres minuts del final. Fullana va anul·lar la diana de Marc Mas en la primera part

AT. BALEARS 1 OLOT 1

ATLÈTIC BALEARS:Aulestia; José Ruiz (Rodrigo, 70’), Vallori, Farrando, Migue Marín; Borja, Malik (Álvaro, 56’), Fullana; Xisco, Nacho Heras (Óscar Rico, 56’) i Gerard Oliva.OLOT:Ginard; Blázquez, Jose, Micaló, Bigas; Barnils, Roger Vidal, Pedro, Nacho Pérez (Alfredo, 75’); Hèctor Simon i Marc Mas (Toril, 81’).GOLS:0-1 (27’) Mas. 1-1 (87’) Fullana.ÀRBITRE:Gallego Gambín.T.G.:Gerard Oliva i Migue Marín; Hèctor, Bigas, Roger i Toril.PÚBLIC:un miler d’espectadors.

Mentre Catalunya intentava votar, l’Olot intentava guanyar. I només li van sobrar tres minuts per aconseguir-ho. El primer triomf del curs en la lliga no vol caure i, per segona setmana consecutiva, l’equip de Posse va haver de lamentar l’1-1 del rival en la recta final. Aquesta vegada, va ser l’Atlètic Balears, que, tot sigui dit, va fer molts més mèrits que el Peña Deportiva la setmana passada.

Els locals van ser superiors. Van controlar la possessió i van disposar de moltes arribades. Van abusar de les centrades laterals i es van trobar un Xavi Ginard molt inspirat que va amargar el dia al seu exequip. I mentre els mallorquins trucaven a la porta del primer gol, l’Olot la va obrir sense permís. Marc Mas va interceptar una passada de Farrando i va definir davant la sortida d’Aulestia (0-1, 27’).

Enmig del domini blanc-i-blau, el davanter silenc va estar a punt de robar un parell de pilotes similars més, però no hi va ser a temps per poc i, ja en la segona part, els illencs van fer un pas endavant. Van jugar amb tres homes al darrere i dos davanters centre, i ho van apostar tot a l’empat. Gerard Oliva va fallar el que no està escrit, Ginard va aparèixer per treure un altre gol cantat al davanter local i Blázquez es va jugar la cara per salvar un xut de Xisco que era gol. Semblava que tot sortia de cara als garrotxins, però a només tres minuts del final van rebre la patacada.

Paradoxalment, l’Atlètic Balears va empatar a la contra. Pedro va perdre una pilota en atac que va propiciar una jugada letal que va acabar Fullana (1-1, 87’). Al final, en un temps afegit d’anada i tornada, hauria pogut guanyar qualsevol.

Ens queda una sensació d’impotència després de tant desgast, compromís i treball per aconseguir la victòria
Ens falta una mica d’ofici en els petits detalls, però no hi ha gaires coses a retreure