2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Patrimoni a canvi de netejar el deute històric

Assemblea. Els socis van aprovar la dació dels terrenys a l’avinguda de Navarra i la Morera per eixugar el deute fins al 2012

Els socis del Badalona van aprovar per unanimitat en una assemblea extraordinària la liquidació del deute històric fins a l’any 2012. El conjunt escapulat donarà els terrenys que tenia en propietat a l’avinguda de Navarra i a la Morera per eixugar un deute que l’entitat arrossegava amb l’empresa Tusgsal i amb l’administració pública.

El Badalona, doncs, es treu la motxilla corresponent fins al 2012. Fins aleshores, el paper de Tusgsal dins del club era molt actiu, ja que l’empresa d’autobusos ajudava el club a quadrar els pressupostos amb préstecs que es tornaran amb aquesta dació. A més, la conversió d’aquests terrenys en liquiditat significarà també que el club eixugarà el deute amb Hisenda i la Seguretat Social corresponent a l’any 2010, quan una desena d’equips catalans de segona divisió B van ser sancionats, amb quantitats al voltant d’un milió d’euros, per l’administració pública per irregularitats en els contractes. L’acord, però, haurà d’esperar per fer-se efectiu, ja que és necessari que Tusgsal, que és una societat anònima laboral, ho aprovi en assemblea.

Amb tot, el Badalona no netejarà tot el seu deute, ja que encara queda una part molt petita generada pels deutes que l’Ajuntament de Badalona ha mantingut amb el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)