1a femenina

Noruega, primera parada per al Barça femení a Europa

Women’s Champions League. El conjunt blaugrana inicia la campanya en la màxima competició continental visitant el desconegut Avaldsnes (18 h) en l’anada dels setzens

Després de fer història la temporada passada arribant a les semifinals de la competició per primera vegada, el Barça començarà avui la nova campanya de la Women’s Champions League a Noruega. Més concretament a la ciutat d’Avaldsnes, on l’equip de Fran Sánchez s’enfrontarà al conjunt local en l’anada dels setzens de final (18 h, Barça TV).

L’Avaldsnes serà el primer dels quatre obstacles que el conjunt blaugrana tindrà si vol arribar a la final, que aquest any es disputarà a Kíev. La plantilla, però, és conscient que per arribar lluny tindrà molta incidència la fortuna que tinguin en els sortejos per evitar els rivals més complicats, i per això el tècnic, Fran Sánchez, es va mostrar prudent: “Primer hem de passar aquesta eliminatòria i a veure qui ens toca en la següent. Cal anar pas a pas: és massa d’hora per mirar tan endavant.”

Pel que fa al rival, el Barça es trobarà amb un dels equips amb menys nom de la competició –aquesta és tot just la seva segona participació en la Champions League, després de debutar-hi l’any passat–, però amb molt més rodatge que les blaugrana, perquè a Noruega es troben en el tram final del campionat de lliga. “Hem d’intentar imposar el nostre joc i defensar lluny de la nostra porteria perquè elles són un equip molt físic”, va sentenciar el tècnic.

Les blaugrana afrontaran aquest partit després d’un inici immaculat en la lliga, en què l’equip ha sumat quatre victòries en quatre partits amb uns números impecables (23 gols a favor i cap en contra). “La línia a seguir és aquesta, però tot es pot millorar, hem de seguir creixent”, va dir la defensa Marta Torrejón, que espera aconseguir un resultat favorable amb vista al partit de tornada, que es disputarà la setmana que ve al Miniestadi.

LES FRASES

És un equip molt físic, sobretot de mig del camp endavant. Intentarem imposar el nostre joc i defensar lluny de la nostra porteria
Cal anar pas a pas: primer hem de passar l’eliminatòria i a veure qui ens toca en la següent
Fran Sánchez
entrenador del barça
Convocades (19):
Paños, Ràfols, Andrea Giménez (porteres); Marta Unzué, Melanie, Marta Torrejón, Mapi León, Leila i Fabiana (defenses); Vicky Losada, Alexia, Patri, Bussaglia i Andonova (migcampistes), i Mariona, Duggan, Andressa Alves, Bárbara i Martens (davanteres).
Fora de la llista:
Ruth Garcia, Line Roddik, Gemma Gili i Olga Garcia (per decisió tècnica), i Aitana Bonmatí (lesionada).
Hem de tenir en compte que elles tenen més rodatge que nosaltres; hem d’anar a totes
Marta Torrejón
jugadora del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)