2a divisió FEF

Els fruits de la constància

2a divisió B. Moha, que aquest curs debuta en la categoria de bronze, va marcar el seu primer gol amb el Llagostera i respon així a la confiança d’Òscar Álvarez

Dissabte passat el Llagostera va empatar a casa contra el València Mestalla (2-2) en un partit en el qual l’empat va tenir un gust de derrota per als llagosterencs, i és que tot i haver-se avançat 2-0 en el marcador i jugar tota la segona part amb un home més, el conjunt gironí es va deixar empatar en el tram final. Un dels pocs aspectes positius d’aquest partit per al Llagostera va ser que va trencar la ratxa de tres duels sense veure porteria, amb un primer gol marcat de penal mitjançant Leo Ramírez i el segon de cap obra de Moha Chabboura. Pel que fa a Moha, que aquest curs debuta en la categoria de bronze, va marcar el seu primer gol amb el Llagostera, una estrena de cara a gol sempre benvinguda per a un davanter.

“Estic content pel gol, perquè és el primer que faig a segona B i diuen que quan marques el primer venen tots els altres, però hauria preferit no marcar i que l’equip guanyés. Tot i així, és important per a mi, perquè vinc de tercera divisió i per a un davanter sempre és important, alleuja, però jo soc molt ambiciós i espero que en vinguin molts més”, explica Moha, de 22 anys, que va fitxar pel Llagostera a l’estiu procedent del Figueres (vuit gols en cadascuna de les dues últimes temporades) disposat a fer un pas endavant en la carrera esportiva: “Podia haver anat a algun filial de tercera, però volia fer el salt de categoria i jugar a segona B, i quan em va trucar el Llagostera no m’ho vaig pensar.”

Moha, nascut a l’Armentera, és un dels jugadors més utilitzats per Òscar Álvarez en aquest inici de lliga, com ho demostren els 500 minuts que ha disputat en els primers set partits, en cinc dels quals ha sortit com a titular i ha disputat els 90 minuts de joc. “El tècnic confia en mi i jo ho dono tot sempre amb la intenció de poder estar a l’onze titular”, explica l’atacant, que no té cap dubte que el Llagostera remuntarà el vol en les pròximes jornades. “Estem molt tranquils i confiem en el nostre joc, crec que ens mereixíem més punts dels que hem aconseguit i segur que les victòries arribaran. Ens trobem còmodes tant a casa com a fora, i anem de menys a més, però també ens falta aquell punt de sort que sempre ajuda”, afirma.

Sobre el pròxim partit d’aquest diumenge al camp del Lleida (17.30 h), Moha es mostra confiat d’aconseguir un bon resultat: “L’equip és ambiciós i volem estar tan amunt com sigui possible, no mirem la classificació ja que volem centrar-nos en el dia a dia, però estic segur que les coses milloraran. Ara anirem a Lleida a donar-ho tot i a guanyar. És un camp gran i intentarem tenir la pilota i ocasions de gol, i esperem tenir més sort i encert que no pas en l’últim partit a fora contra el Mallorca.”

EL PROTAGONISTA

Estic content pel gol, perquè és el primer que faig a segona B i sempre alleuja, però hauria preferit no marcar i que l’equip guanyés

2-2 AMB EL MESTALLA

Volia fer el salt de categoria i el tècnic confia en mi. Jo intento donar-ho tot sempre
Moha Chabboura
davanter del llagostera

PEÇA IMPORTANT

Moha va marcar el 2-0 del Llagostera, que es va deixar empatar tot i jugar la segona part amb un home més
500
minuts
en els primers set partits de lliga ha jugat Moha. En cinc d’aquests set partits ha estat titular i ha jugat els 90 minuts.

Pendents de Guichón

El Llagostera continua preparant el pròxim partit al camp del Lleida amb la incògnita de si podrà disposar de Facundo Guichón, que ja s’ha perdut cinc dels set primers partits de lliga per diferents motius (tres per culpa de problemes amb el visat i dos per malaltia). El futbolista uruguaià continua arrossegant problemes de salut –té febre i parotiditis, i li han de fer més proves mèdiques– i en el dia d’avui està pendent de la seva evolució. La de Guichón no és una baixa qualsevol, ja que va fitxar pel Llagostera cridat a ser un puntal dins l’equip dirigit per Òscar Álvarez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)