Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

Més presència atacant

Nàstic. La presència de dos davanters és la principal novetat en el sistema tàctic de Rodri respecte al de Carreras. Manu Barreiro ho prefereix i espera aportar gols a la lliga ben aviat

Antonio Rodríguez, Rodri, té, respecte el seu predecessor a la banqueta del Nàstic, Lluís Carreras, un dibuix tàctic més clàssic i definit. En els dos partits que ha dirigit com a tècnic grana –ho anava a fer també en el compromís ajornat de diumenge contra el Barça B–, ha situat sobre el camp un clar 4-4-2. Si Carreras poblava més el centre del camp i jugava amb un sol punta, Rodri situa dos davanters. No es pot dir que no li ha anat bé, al nou tècnic grana, ja que en la seva estrena el Nàstic va derrotar 3-1 l’Albacete i després va empatar a Saragossa en un partit en què va generar ocasions per guanyar (1-1).

Un dels jugadors que ha disputat els sencers els dos partits amb Rodri a la banqueta és Manu Barreiro, que ha compartit en tots dos l’atac amb Juan Delgado. El gallec assegura que li va més bé que l’equip surti al camp amb dos davanters: “Amb Lluís jugàvem amb un sol davanter, en què es feia un altre tipus de treball. Amb Rodri estem jugant dos, i potser estic més còmode amb un company al costat.” Manu Barreiro està satisfet amb la participació dels últims partits –amb Carreras va ser titular en dos dels quatre partits de lliga– i amb el paper que vol donar-li el nou tècnic: “Rodri vol que sigui un jugador important i m’ha donat la seva confiança des que ha arribat. Em sento important, he jugat 180 minuts en els dos partits amb ell, i tant de bo continuï així.”

De moment, Rodri es decanta per la parella Barreiro-Delgado, i en principi també ho farà en el proper partit dels grana, dissabte al camp del Tenerife. El tècnic barceloní, però, té més alternatives, Ike Uche i Stéphane Emana. Ja ha dit Rodri que no es tanca a cap possibilitat i és probable que aviat es vegi la parella Uche-Barreiro, que només ha estat junta sobre el camp en els últims minuts d’algun partit. Uche ja ha fet un gol en la lliga, mentre que Manu Barreiro encara no s’ha estrenat (a la copa sí): “Estic tenint oportunitats de gol, bones en l’execució, però per l’encert dels porters no han entrat. Tinc moltes ganes de fer gols, segur que aviat arribaran.”

MÉS ALTERNATIVES

Per a la punta d’atac, el tècnic grana també disposa d’Uche i Stéphane Emana

ROL DESTACAT

“Rodri vol que sigui un jugador important, m’ha donat confiança”, afirma Barreiro

Bruno Perone, encara no

Rodri tindrà cinc baixes per al partit de dissabte a les 8 del vespre a Tenerife. Se’l perdran segur els internacionals Stole Dimitrievski i Otar Kakabadze, el lesionat Mohamed Djetei, Jean Marie Dongou, que continua posant-se en forma, i Bruno Perone, que segons el comunicat mèdic fet públic ahir continua realitzant tractament mèdic i de fisioteràpia per superar la lesió al genoll dret. Les dues baixes que obligaran Rodri a variar l’onze són les de Kakabadze, que serà rellevat molt probablement per Suzuki, i Dimitrievski. Bernabé Barragán, el seu reserva des de l’arribada de Rodri en detriment de Perales, serà titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)