2a divisió FEF

La victòria és imperativa

Important. L’Olot podria fer un petit salt en la classificació, respirar així més tranquil i fer bons els darrers empats si estrena la casella de triomfs en la lliga i supera l’Atlètic Saguntí

L’Olot rep la visita de l’Atlètic Saguntí en el partit corresponent a la vuitena jornada de lliga (avui a les 17.30 h, per Esport 3). Encara sense cap victòria al sac, els olotins no poden fer esperar més l’estrena, sobretot davant la seva fidel afició. En una setmana estranya a conseqüència de les pors de desplaçar-se a terres garrotxines manifestades per l’Atlètic Saguntí després de denunciar amenaces telefòniques, l’Olot i els seus aficionats volen vèncer els de Sagunt al camp i a la graderia –hi ha previst un mosaic en el minut 10 i l’exposició de cintes amb les quatre barres en un dels laterals del camp–: “Tot el que ha passat durant la setmana no ens ha afectat en res. Hem treballat per mirar d’arribar en el millor estat possible a l’hora del partit”, diu el tècnic de l’Olot, Martín Posse, que refusa catalogar el matx com una final: “És un partit important, però com els altres. Els afrontem tots de la mateixa manera, buscant la victòria. Estem convençuts que estem més a prop i que treballant així arribarà. No ens hem d’alarmar, l’equip sap el que fa i esperem canviar la ratxa, per la nostra afició, i també pel propi vestidor, que ho mereix” afegeix l’argentí.

L’Atlètic Saguntí es troba en la dotzena posició de la classificació amb vuit punts, tres més que l’Olot. Amb una victòria de prestigi al camp del Lleida Esportiu fa dues jornades (0-1) i un empat contra un dels equips punters en l’últim partit, l’Elx (1-1), els de Sagunt no ho posaran gens fàcil als garrotxins, que volen treure’s la xacra de no haver guanyat encara en la lliga: “Són un rival directe, ja que si els vencem els igualarem a punts. És un equip amb una identitat pròpia que ha aconseguit punts davant rivals superiors. Són sòlids i no serà fàcil marcar aviat i obrir-los”, analitza Martín Posse, que respecte al Saguntí i la baixa d’un dels seus davanters de referència el selvatà Nuha Marong, exjugador del Llagostera, hi afegeix: “Venen sense Nuha però tenen riquesa tàctica. Han jugat amb la referència del propi Nuha o, fins i tot, amb dues durant algunes fases dels partits. És un equip ben treballat i els tenim el màxim respecte”.

Pel matx contra els de Sagunt, Posse recuperarà Carles Mas, sancionat en el darrer partit, i dos jugadors més que van ser baixa per lesió, Uri i Iván Guzmán. Per contra, Yeray continua de baixa i sense entrenar amb els seus companys, mentre que Moha, el porter suplent, estarà de baixa entre dos i tres mesos per culpa d’un trencament a l’escafoide del canell esquerre.

LES REACCIONS

L’Atlètic Saguntí és un equip amb una identitat pròpia que ha sumat punts contra rivals superiors. Són sòlids i no serà fàcil marcar aviat
No ens alarmem, l’equip sap el que fa i esperem canviar la ratxa. El vestidor s’ho mereix
Martín Posse
entrenador de l’Olot

Escudero torna al municipal

Un dels jugadors més importants durant tot el curs passat, el central David Escudero, tornarà al municipal defensant la samarreta de l’Atlètic Saguntí. El defensa va ser l’únic jugador amb contracte en vigor que va haver de rescindir el seu contracte un cop assolit l’ascens –en el seu dia va ser una demanda de l’anterior tècnic, Ramon Calderé–. La seva marxa es va perllongar però va acabar fent el salt a segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)