Territorial

El Farners defensa el lideratge rebent el segon classificat

1a catalana. Quatre dels cinc representants gironins juguen els seus partits aquesta tarda

El gruix de la jornada per als representants gironins de la categoria es disputarà aquesta tarda i, entre tots els duels, destaca el que enfrontarà el Farners amb el Can Vidalet (16 h). Els de Pau Menéndez rebran el segon classificat, el Can Vidalet, un nouvingut a la primera catalana que està sorprenent en l’arrencada de la lliga i que encara no ha perdut. El Farners, líder, té dos punts de marge respecte dels d’Esplugues i una gran oportunitat per posar marge amb els seus perseguidors.

El Lloret també juga a casa (16 h), contra el Castellar, cuer i encara sense cap punt. El Banyoles vol allunyar-se de la zona baixa jugant al camp del Sabadell B (16.30 h), mentre el Llagostera B es vol reenganxar als primers llocs superant el Sant Cugat (18 h).

Demà, la Jonquera rebrà el Manresa (16 h), un rival que aquest any també s’ha reforçat per aspirar a les primeres posicions però que, com els fronterers, ha començat la competició de manera irregular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)