Territorial

L’hora de rematar la feina

Divisió d’honor juvenil. El Girona visita el camp del Gimnàstic de Manresa amb la intenció d’encadenar la sisena victòria abans d’enfrontar-se amb el Barça i l’Espanyol la setmana que ve

L’arrencada del juvenil del Girona aquesta temporada ja és impecable, amb cinc victòries en els primers cinc partits, però els d’Àlex Marsal són conscients que avui tenen l’oportunitat d’engrandir encara més les xifres. Per fer-ho, el Girona haurà de guanyar aquesta tarda a domicili el Gimnàstic de Manresa (a les 17 h), que acaba d’ascendir i que fins ara s’ha mostrat molt fort a casa, on ha guanyat els dos partits que hi ha jugat, contra el Lleida (2-1) i l’Unificació Bellvitge (1-0) –a fora només ha sumat un punt dels nou possibles.

El partit d’avui, a més, servirà per iniciar una setmana intensa de tres partits per als gironins, amb els dos primers lluny de casa. I és que el Girona, dijous, haurà de visitar el camp més difícil de la lliga, el del Barça, i diumenge que ve rebrà la visita de l’Espanyol. Per tant, aconseguir la victòria serviria per afrontar el Tourmalet amb més optimisme i amb un coixí de punts important. Per al partit d’avui Marsal no podrà disposar de Torra (Peralada) i Homet (lesió).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)