2a divisió FEF

A Saragossa en línia ascendent

2a div. B. El Peralada, que fa tres jornades que no perd, vol sortir del descens guanyant el Deportivo Aragó

El Peralada visita el camp del filial del Saragossa (a les 12 h). El conjunt dirigit per Arnau Sala i Xavi Punsí es desplaça a terres aragoneses amb l’objectiu ambiciós de mantenir la línia ascendent tant de resultats com de joc que ha portat l’equip a encadenar tres jornades sense perdre –dos empats, contra l’Olot (0-0) i el Sabadell (2-2), i una victòria en el darrer partit contra el Badalona (2-0).

Amb paciència, treball i la recuperació de futbolistes importants en els esquemes dels tècnics com Cesc Clotet o Xavi Boniquet, el filial del Girona està creixent com a equip a mesura que els nouvinguts van acumulant també minuts de qualitat –en els darrers partits Soni ja ha pogut sortir com a titular i Andrés Romero i Andzouana s’estan consolidant–. Tot això s’ha vist recompensat amb resultats positius que redueixen una mica la pressió dels joves jugadors, que encara estan en posicions de descens: “Som un filial i tenim gent molt jove. La pressió dels resultats ha de ser per al cos tècnic i el club. Hem de fer que la pressió afecti al mínim possible i afrontar el partit contra el Deportivo Aragó com si fos el primer, o l’últim”, comenta l’entrenador del Peralada, Arnau Sala.

Urgències comunes

El filial del Saragossa és el cuer de la taula amb només tres punts i, juntament amb l’Olot, encara no ha guanyat cap partit de lliga després de la disputa de set jornades. “El Saragossa B és un rival molt semblant a nosaltres. És un equip que li agrada tenir la pilota, tot i que els resultats tampoc l’han acompanyat i, fins a cert punt, els ha condicionat. Intenten fer possessions llargues, tenen jugadors joves i de molta qualitat”, analitza el tècnic de Sant Fruitós del Bages, que hi afegeix: “Serà un duel d’urgències ja que els dos equips estem a la part baixa, però potser ens hi podem adaptar millor nosaltres.”

Per al partit que disputa el Peralada a la ciutat esportiva de Saragossa, Arnau Sala tindrà les baixes per lesió dels porters Christian Kjetil i José Aurelio Suárez, i dels atacants Draman Konaré i David Corominas, aquesta última una baixa sensible.

LA BONA RATXA

El Peralada ha sumat cinc dels darrers nou punts en joc i ja és divuitè en la taula

LA NECESSITAT

Els empordanesos i els aragonesos estan en descens i lluiten per treure el cap del pou

LA PRÈVIA

El Saragossa B és un rival semblant a nosaltres. És un equip que li agrada tenir la pilota, tot i que els resultats no l’han acompanyat
Serà un duel d’urgències ja que els dos equips estem a baix. Ens hi podem adaptar millor
Arnau Sala
entrenador del Peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)