Barça B

Un calendari volàtil

Barça B. El filial blaugrana ha hagut de combinar setmanes amb poc descans amb aturades molt llargues. “No és un problema però sí que ens hem d’anar adaptant”, admet Gerard López

L’atracció que suposa el Barça per a l’obtenció d’altes xifres d’audiència televisiva ha provocat que en els primers partits de lliga el filial blaugrana hagi quedat força aïllat respecte als partits de la resta de la jornada. Els blaugrana han tingut setmanes o bé molt llargues de descans o bé molt curtes ja que dels sis partits, dos els ha jugat en dilluns, un en divendres i el partit de demà contra l’Oviedo es disputarà quinze dies després de l’últim per la suspensió de l’enfrontament al Nou Estadi. “A segona B, la gestió de la setmana era més fàcil [normalment eren partits retransmesos per Esport 3 dissabte o diumenge a la tarda]”, admet Gerard, que reconeix que no li suposa cap problema: “Però sí que és cert que ens hem d’anar adaptant. Hi ha setmanes de quatre dies d’entrenament i altres de nou. És una situació nova”, diu.

Tarín torna

La bona notícia d’aquesta setmana tan llarga per al Barça és que el central Rodri Tarín s’ha reincorporat als entrenaments dues setmanes després d’haver-se fet una contusió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)