Nàstic

futbol

nàstic

El moment d’insistir

Nàstic. Ara que han reaccionat, els tarragonins volen consolidar la nova dinàmica per sortir de la zona baixa. L’equip grana espera que el duel suspès contra el Barça B no els alteri el ritme

El Nàstic està en un moment important de la temporada. Encara hi ha temps per a tot i comença a deixar enrere el mal inici de competició, en què es va situar cuer i va veure com el tècnic, Lluís Carreras, era destituït. En els dos últims partits, amb Antonio Rodríguez, Rodri, a la banqueta, alguna cosa ha canviat, i el Nàstic ha derrotat l’Albacete i ha obtingut un punt amb bones sensacions al terreny de joc del Saragossa. El cap de setmana passat l’equip grana no va jugar perquè el seu partit contra el Barça B es va suspendre perquè no hi havia cap mosso d’esquadra a l’estadi, ocupats tots en la jornada del referèndum. Avui els tarragonins visiten el camp del Tenerife i esperen que el partit ajornat no els hagi tallat el nou ritme. L’objectiu de l’equip de Rodri és consolidar la dinàmica, continuar puntuant i sortir de la zona baixa.

El Tenerife té una de les plantilles més completes de la categoria. L’equip canari, però, peca de moment d’irregular. Va guanyar els dos primers partits de lliga, però només n’ha guanyat un dels cinc últims, contra l’Alcorcón en l’anterior partit a l’Heliodoro Rodríguez López. La setmana passada va perdre al camp del Lugo.

Rodri té, entre altres, les baixes de Dimitrievski i Kakabadze, que faran que hagi de variar un onze inicial que voldria tocar poc. Tampoc no podrà jugar Omar Perdomo per la clàusula de la por. El lloc del porter macedoni l’ocuparà Barragán –Carreras va confiar en Perales quan Dimi va ser baixa– i el del lateral georgià, probablement Suzuki. Pel que fa a la resta, el tècnic grana podria mantenir la banda esquerra amb Abraham i Javi Jiménez, que va funcionar a La Romareda, i la parella d’atac Manu Barreiro-Delgado.

LES FRASES

El Tenerife és un rival molt exigent, que està fet per jugar el ‘play-off’ i assolir fites importants. A més, em consta que anirà a totes
Antonio Rodríguez
entrenador del nàstic
El Nàstic és un bloc ordenat, que té les línies molt juntes i cedeix pocs espais. Haurem de moure la pilota ràpid si els volem superar
Pep Lluís Martí
entrenador del tenerife

Tres victòries consecutives a l’Heliodoro

El Nàstic ha visitat dotze vegades el camp del Tenerife i hi ha guanyat tres partits. Curiosament, han estat els tres últims. Va aconseguir-hi la victòria en la temporada 2010/11, en la primera volta (0-2). Els gols d’Eloy Gila i Fernando Morán li van servir per apropar-se a la zona de salvació en una temporada en què hauria de patir per salvar-se. El curs 2015/16, en què es va quedar a les portes de primera, va visitar l’Heliodoro en la segona jornada i hi va obtenir el primer triomf de la temporada gràcies als gols de Pablo Marí i Jean Luc, que van capgirar el de Lozano (1-2). La lliga passada hi va aconseguir un triomf vital en la penúltima jornada, que va valer mitja salvació, amb gol d’Uche (0-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)