2a divisió FEF

Un salt endavant

Necessitat. Els tres catalans aspirants a la promoció d’ascens, el Lleida, el Badalona i el Sabadell afronten una bona oportunitat per retallar distàncies respecte als millors

Per repoblar d’equips catalans la zona alta de la classificació és necessari que tant el Lleida, el Badalona, com el Sabadell comencin a obtenir bons resultats amb certa regularitat. Avui els tres equips tenen bones oportunitats per fer un salt endavant en la classificació atenent, a més, que tothom a la part alta excepte el Mallorca s’està començant a deixar punts.

El partit del Lleida té una doble lectura, perquè si bé els de Gerard Albadalejo no s’han acabat de trobar còmodes a casa i juguen contra un rival, el Llagostera, extremadament necessitat en la classificació. Els blaus van perdre el darrer partit al Camp d’Esports i necessiten els punts per entrar a zona de promoció d’ascens; els blaugrana, en canvi, només han guanyat un partit aquest curs i estan enfonsats en la classificació.

El Badalona també hauria de fer una queixalada per retallar distàncies amb el quart classificat. La Peña Deportiva, cinquè per la cua, no sembla ser el rival més exigent i, a més, els escapulats han guanyat els dos darrers partits a l’estadi, però l’equip està escarmentat de la derrota de la setmana passada (2-0) contra el Peralada, un altre rival de la part baixa.

“Els jugadors no tenen gens d’ansietat, però tot el que hi ha al terreny de joc contagia”, deia Toni Seligrat en la prèvia del partit que el Sabadell ha de jugar contra el Balears. Els arlequinats no acaben d’arrencar i se les hauran contra un rival que va temptejar al mateix Seligrat abans de començar la lliga: “Vaig estar a punt de fitxar per ells, però vaig dir que no. El motiu: el Sabadell.”

Contra el líder

El repte del Cornellà, en canvi, és gegantí, perquè el Mallorca és el gran dominador de la categoria, fins ara: “És un partit assenyalat en el calendari, jugar a Son Moix és un plaer.”

SABADELL
Alineació:
Roberto, Óscar Rubio, Migue, Aleix Coch, Dani Gómez, Pol Moreno, Ángel, Capó, Felipe Sanchón, Mario i Josu.
Baixes:
Guillemenot (sancionat) i Arthuro (lesionat).
CORNELLÀ
Alineació:
Craviotto, Pere, Edgar, Maureta, Valentín, Fall, Sergio Gómez, Cortés, Marc Caballé, Pep Caballé i Enric.
Baixes:
Aks (lesionat).
LLEIDA
Alineació:
Diego Ribas, Aitor Núñez, Trilles, Satrústegui, Pumar, Moustapha, Valiente, Javi López, Manu Molina, Jorge Félix i Nierga.
Baixes:
Noel (lesionat) i Musa (sancionat).
BADALONA
Alineació:
Morales, Albarrán, Vega, Moyano, Parera, Kilian Duran, Aly, Juanjo Ciércoles, Maestre, Querol i Marcel.
Baixes:
Rubén Sánchez (lesionat).
LLAGOSTERA
Alineació:
Marcos, Chica, Viale, Esteban, Fuster, Carbó, Leo, Chele, Maynau, Gabarre i Moha.
Baixes:
Ayala i Colorado (lesionats) i Ghichón (malaltia).
PERALADA
Alineació:
Gianni, Estellés, Bambo, Vallho, Andzouana o Villa, Montes, Romero, Carbonell, Boniquet, Cesc Clotet i Soni.
Baixes:
Draman, Coro, Suárez i Kjetil (lesionats).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)