Territorial

El Lloret domina el duel i sentencia en la segona meitat

1a catalana. Els lloretencs sumen quatre jornades sense perdre i dos triomfs seguits

LLORET 3 CASTELLAR 1

LLORET:Gurt, Puntí, Majó, Raúl Calvo, Peque, Riki (Jordi Valls, 70’), Nil Victoria, Velis (Sanneh, 55’), Marcos (Poza, 70’), Aparicio (Portavella, 70’) i Bukary (Terradas, 80’).CASTELLAR:Ollé, Isaac Serna (Auñon, 70’), Àlex Alfonso, Jadir (Antonio, 84’), Arias, Carlos Ortiz, Jairo, Roldán (Saavedra, 64’), Silva (Moya, 70’), León i Quesada (Sergio, 76’).GOLS:1-0 (61’) Peque. 2-0 (66’) Riki. 3-0 (69’) Peque. 3-1 (81’) Jairo, de penal.ÀRBITRE:Giró Pujols.T.G.:Jordi Valls i Gurt, del Lloret, i León, Silva, Arias i Quesada, del Castellar.COMENTARI:El Lloret va confirmar el seu bon moment de forma superant el Castellar a casa. Els d’Edu Urdiales van sortir amb força al camp però en el primer temps van anar de més a menys i just abans del descans el Castellar va tenir una ocasió claríssima per avançar-se en el marcador. En la represa, els locals van recuperar la batuta del joc i a través del desequilibri de Bukary des de l’extrem dret, Peque va poder marcar l’1-0 (61’). L’embranzida d’anar al davant en el marcador es va traduir en dos gols més en menys de 10 minuts: Riki va marcar el segon després d’una acció personal i la connexió Bukary-Peque tornava a funcionar en el tercer gol. En el 81, el porter del Lloret Gurt va cometre penal i Jairo va escurçar diferències. La segona victòria consecutiva dels lloretencs en la competició, però, no va perillar en cap moment.