Territorial

Volen dos punts en temps afegit

Divisió d’honor juvenil. El Girona no pot aconseguir la sisena victòria en sis jornades de lliga per culpa d’un gol del Gimnàstic de Manresa en el minut 94 que va forçar l’empat a un

G. MANRESA 1 GIRONA 1

GIMNÀSTIC MANRESA:Ven der Berg, Vilchez, Bas, Sande, Pau, Joanet, Ahadmi (David, 82’), Monchi (Marc, 45’), Ruxi (Adrián, 69’), Priego i Joan (Márquez, 65’).GIRONA:Collet, Prado, Teo, Uche, Pol, Cobos, Rodrigo, (Moha, 61’), Jofre, Pachón (Èric, 89’), Alejandro (David, 88’) i Valery (Pedro, 45’).GOLS:0-1 (85’) Teo. 1-1 (94’) Marc.ÀRBITRE:Robas Bondia.T.G.:Bas i Márquez del Gimnàstic de Manresa.

El Girona juvenil no va poder aconseguir el ple de victòries en l’arrencada de la competició i el sisè triomf després de sis jornades es va escapar en el temps afegit. En el desplaçament al camp del Gimnàstic de Manresa, els d’Àlex Marsal semblava que tenien lligats els tres punts amb un gol en el minut 84 però quan en passaven quatre del temps reglamentari, Marc, va rescatar un punt per als locals i en va fer volar dos de la bossa dels gironins.

L’inici de partit del Girona va ser bo malgrat que la primera arribada a porteria va tenir color manresà (8’). Més enllà d’aquest ensurt, els blanc-i-vermells van fer una bona primera part en línies generals i van disposar d’ocasions per avançar-se en el marcador. De fet, l’únic que va faltar en els primers 45 minuts locals per part gironina va ser l’encert en la rematada final: Prado va enviar la pilota al pal a través d’un xut des de fora de l’àrea (17’) mentre que homes com Pachón i el mateix Prado van arribar amb perill a l’àrea però no van poder rematar amb prou contundència.

En el segon temps, el rival va passar a jugar amb una defensa de cinc futbolistes, i en un principi, el Girona va aconseguir mantenir el domini del matx. Les arribades clares però es van anar esvaint amb el pas dels minuts, fins que en el 85’, en la sortida d’un córner, Teo va enviar la pilota al fons de la porteria amb un bon cop de cap.

Semblava que els tres punts marxarien cap al Gironès però el Gimnàstic va insistir en els darrers instants penjant un munt de pilotes a l’àrea. En una d’aquestes, Marc va caçar la pilota a la frontal de l’àrea i amb un bon xut va fer pujar l’empat a un definitiu. Amb un balanç de cinc victòries i un empat, el Girona comença una setmana en què s’enfrontarà al Barça (dijous) i a l’Espanyol, diumenge.