Nàstic

futbol

nàstic

Diferència constatada

Nàstic. L’equip grana perd al camp d’un Tenerife molt superior que va assetjar els de Rodri en el primer temps i després de la represa va treure suc de les errades i va fer dos gols, obra de Malbasic

tenerife 2 nàstic 0

TENERIFE:Dani Hernández; Cámara, Aveldaño, Jorge, Iñaki; Aitor Sanz, Vitolo, Juan Carlos, Tyronne (Montañés, 59’); Casadesús (Juan Villar, 70’) i Malbasic (Brian Martín, 86’).NÀSTIC:Bernabé (Perales, 64’); Suzuki, Xavi Molina, Carlos Blanco, Javi Jiménez; Maikel Mesa (Uche, 68’), Gaztañaga, Tejera, Abraham; Manu Barreiro i Delgado (Tete Morente, 71’).GOLS:1-0 (64’) Malbasic, de penal. 2-0 (72’) Malbasic.ÀRBITRE:Díaz de Mera Escudero (col·legi de Castella-la Manxa).T.G.:als locals Tyronne i Aveldaño; i als visitants Bernabé. Xavi Molina, Javi Jiménez i Tete Morente.T.V.:al visitant Suzuki (86’), doble amonestació.PÚBLIC:12.557 espectadors.

Amb les cares llargues i la sensació de no haver estat a l’altura. Així va tornar ahir el Nàstic de la seva visita a l’Heliodoro Rodríguez López, on els de Rodri van perdre contra un rival molt superior, que va aprofitar dues errades dels grana per fulminar-los. Malbasic va ser qui va aprofitar l’avinentesa per, després de la represa, liquidar el quadre tarragoní, que en el primer temps va saber aguantar el setge del Tenerife. Caldrà canviar moltes coses si, dimecres vinent, el Nàstic vol esgarrapar alguna cosa contra el Granada.

Era previsible que el Tenerife comencés el partit buscant sense complexos la porteria de Bernabé Barragán, que va guanyar la partida de la titularitat a Perales i ahir va debutar. El que ja era més difícil d’anticipar, era que ho fes tal com ho va fer en la primera part. Insistint del minut 1 al 45. El fet que el Nàstic arribés al descans sense haver encaixat cap gol, ja es podia considerar una senyora notícia. I és que els de Rodri es van passar tot el primer temps traient pilotes de la seva àrea. Els de casa van assetjar un rival erràtic i precipitat donant sortida al joc. Als grana, la pilota no els durava gens ni mica.

El Tenerife és un bloc amb molts arguments quan vol atacar. Aitor Sanz per un costat, Iñaki i Casadesús per un altre, i Malbasic, Tyronne i Juan Carlos rondant contínuament prop de l’àrea, van dur de corcoll la rereguarda tarragonina. Van obligar Bernabé a suar la cansalada. El porter andalús, neguitós d’entrada però asserenat amb el pas dels minuts, va mostrar-se solvent. Ja en el 14 va blocar un xut de Juan Carlos, però sobretot va ser salvador en dues rematades de Malbasic (34’) i Víctor Casadesús (42’). Abans, Tyrone va enviar massa alt un xut claríssim. Per part del Nàstic, només va haver-hi una ocasió: un xut desviat d’Abraham.

Massa concessions

En la primera part el Nàstic va mostrar-se erràtic, però els desajustaments no van passar factura. Després de la represa, en canvi, aquestes pífies es van pagar cares. Així, després de dos avisos d’Aitor Sanz i Casadesús, va arribar el gol. Va ser una errada clamorosa de Suzuki, que va cedir la pilota a Bernabé amb Casadesús incorporant-se a l’atac. Davant aquesta situació, el porter grana va cometre penal i Malbasic no va perdonar des dels onze metres. Era el 64’ i el Nàstic encara tenia mitja hora per mirar de reaccionar. L’1-0, però, el va deixar estabornit. Montañés gairebé fa el 2-0 amb un xut que Perales va refusar bé. Aquesta acció va ser el preludi del 2-0, en què el Tenerife va aprofitar una altra errada. Va tornar a sucar Malbasic, rematant una bona assistència des de la banda d’Aitor Sanz. Amb el 2-0, el Nàstic ho va buscar més amb el cor que amb el cap, conscient que gairebé no hi havia temps. Així, tot i que Tete Morente va tenir una ocasió claríssima, el marcador no es va moure i Rodri va perdre el seu primer partit.

Ens hem esforçat i i hem fet un bon partit, però al final les coses no han sortit com volíem
Bernabé Barragán
PORTER DEL NÀSTIC
Les coses no han sortit bé. Hem estat imprecisos i un parell d’indecisions ens han condemnat
Xavi Molina
DEFENSA DEL NÀSTIC

Tot i la derrota, a l’equip se l’ha de felicitar. Encara que no hem fet un partit d’un nivell bo, els jugadors han fet el que he demanat
Quan ho teníem més controlat ha arribat una jugada desafortunada i ja ens ha costat més
Antonio Rodríguez
ENTRENADOR DEL NÀSTIC

Una jornada més en zona de descens

Amb la derrota a l’Heliodoro Rodríguez López, el Nàstic continuarà una jornada més en zona de descens, si bé l’equip grana té un partit menys, el que ha de recuperar de la setmana passada contra el Barça B. En tot cas, el conjunt tarragoní continua encallat al pou, una tònica que s’ha convertit en rutinària en aquest inici de temporada. I és que el Nàstic ha estat en zona de descens en les vuit jornades disputades fins ara. L’equip grana, amb tot, intentarà aprofitar que la setmana que ve hi ha dos partits –contra el Granada a casa i el Còrdova a fora– per mirar de revertir aquesta situació.