2a divisió FEF

La depressió continua

Llagostera. El conjunt gironí perd al camp del Lleida (1-0), enllaça el sisè partit sense guanyar (2 punts dels últims 18 en joc) i continua en zona de descens com a penúltim classificat

LLEIDA 1 LLAGOSTERA 0

LLEIDA:Rivas, Aitor Núñez, Eneko, Lázaro (Moustapha, 45’), Pumar, Valiente, Andriu, Iván Agudo (Javi López, 71’), Molina, Félix (Trilles, 86’) i Nierga.LLAGOSTERA:Marcos, Chica (Pablo Sánchez, 70’), Esteban, Viale, Fuster (Maymí, 61’), Carbó, Leo Ramírez, Chele (Gavilán, 80’), Maynau, Moha i Gabarre.GOLS:1-0 (48’) Jorge Félix.ÀRBITRE:Carbonell Hernández.T.G.:al local Eneko i als visitants Fuster, Leo, Moha i Maymí.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 1.000 espectadors al Camp d’Esports de Lleida.

Nova clatellada per al Llagostera, que va perdre per la mínima al camp del Lleida (1-0) i continua en zona de descens com a penúltim classificat. La ratxa dels llagosterencs és preocupant, i és que, a més d’enllaçar sis partits sense guanyar (han sumat dos punts dels últims divuit en joc), s’han quedat sense marcar en cinc dels primers vuit partits de lliga. En aquest sentit, ahir el Llagostera va perdonar dos clars contraatacs en la primera meitat i va acabar claudicant per culpa d’un gol només de començar la represa, obra de Jorge Félix, que va acabar donant els 3 punts als lleidatans.

El partit va començar amb el Lleida arribant amb facilitat a l’àrea rival, amb dues primeres rematades de Nierga i Iván Agudo que van fer activar el porter Marcos. Mentrestant, el Llagostera no aconseguia trobar la continuïtat necessària en el seu joc i només creava cert perill a pilota aturada, sobretot en una falta directa de Lucas Viale que va sortir alta per sobre del travesser. El duel era igualat i intens, amb els dos equips ben col·locats damunt del terreny de joc però força tímids en atac. A poc a poc el Llagostera es va estirar apostant pel joc per les bandes i va gaudir d’un parell de bons contraatacs abans del descans, encara que en cap moment va trobar la millor opció per definir –en el primer, Moha es va entretenir amb la pilota als peus abans de xutar quan tenia Toni Gabarre tot sol, i en el segon, els llagosterencs no van saber aprofitar una superioritat de quatre jugadors contra un–.

Un gol dels que fan mal

Només havia començat la segona part i el Lleida es va avançar amb Jorge Félix, que va aprofitar una bona centrada de Pumar per l’esquerra (48’). El gol en contra va fer mal al Llagostera, que va buscar l’empat amb més cor que no pas cap –Javi Chica ho va provar amb un xut llunyà–, i el Lleida tampoc renunciava a l’atac i Iván Agudo va tenir el 2-0 a tocar amb una rematada dins l’àrea, altre cop a passada de Pumar, que duia de corcoll els defensors llagosterencs. Els minuts passaven i el Llagostera continuava sense trobar la manera de fer mal al rival, amb moltes imprecisions en la passada i amb poques idees en atac. Ni els canvis ofensius introduïts per Òscar Álvarez semblaven fer efecte –Pablo Sánchez, Maymí i Gavilán van entrar per Fuster, Chica i Chele–, i només Leo Ramírez, de falta, feia estar atent el porter Diego Rivas. Els gironins van treure l’orgull en els últims minuts buscant el gol amb insistència, però van continuar amb la pólvora mullada i els tres punts es van quedar finalment a Lleida. El Llagostera intentarà trencar la mala ratxa el dissabte vinent amb la visita de l’Elx (18 h).

PERDONEN

El Llagostera va gaudir de dos bons contraatacs abans del descans, però no va saber definir

A l’inici de la represa Félix va marcar l’1-0 i els gironins van seguir negats en atac

DIFERENT EFECTIVITAT

Personalment estic tranquil, crec que tinc la confiança de l’Oriol i el grup humà és molt bo
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
Ha estat una victòria justa i hem tingut ocasions suficients per fer el segon gol
Gerard Albadalejo
entrenador del lleida
Ens està passant massa sovint que els inicis de les parts no són bons. Hem pogut fer el 0-1, i tot hagués estat diferent, però quan estàs a baix...

Òscar Álvarez repeteix onze per primera cop

El Llagostera va sortir ahir a Lleida amb el mateix onze titular que va fer servir una setmana enrere a casa contra el València Mestalla (2-2). D’aquesta manera, Òscar Álvarez va donar continuïtat al mateix equip per primera vegada aquest curs, i és que anteriorment el tècnic llagosterenc sempre havia introduït alguna novetat en l’onze (dos canvis entre el primer i el segon partit i 2, 5, 3, 3 i 2 en les jornades posteriors). D’altra banda, ahir va estrenar convocatòria amb el primer equip Ousman Touray, jove futbolista del filial sobre el qual el club gironí té moltes esperances dipositades. Tot i així, Ousman es va quedar sense debutar.