2a divisió FEF

El Badalona continua sent molt efectiu a casa

Victòria clara. L’equip escapulat va derrotar de manera àmplia la Peña Deportiva, que va pagar cara l’expulsió de Selfa (57’)

badalona 4 p. deportiva 1

BADALONA:JuMorales, Albarrán, Robusté (Juanjo, 44’), Álvaro Vega, Moyano, Kilian; Aly, Sergio Maestre; Kevin (Marcel Serramitja, 60’), Enri (Robert Simón, 71’) i Néstor.PEÑA DEPORTIVA:Denis, Erik, Javi, Alberto, Pau, Selfa, Jandrín, De Val, Guille (Rueda, 59’), Pepe (Marcos, 59’) i Górriz (Fran Núñez, 59’).GOLS:1-0 (47’) Kevin. 2-0 (62’) Néstor. 3-0 (68’) Marcel Serramitja. 4-0 (74’) Marcel Serramitja. 4-1 (91’) Rueda, de penal.ÀRBITRE:Alemán Pérez.T.G.:Al local Albarrán, i als visitants Alberot.T.V.:Dues grogues al visitant Selfa (57’).

El Badalona, que en l’anterior partit com a local havia golejat el filial del Saragossa (5-2), ahir es va desfer de manera clara de la Peña Deportiva (4-1), de manera que continua molt efectiu al seu estadi, on ha marcat onze dels tres gols, i s’apropa a la zona alta de la classificació.

El Badalona va ser superior al seu rival des del principi, però en la primera meitat, en què va tenir bones ocasions, li va faltar la punteria de la segona part. Malgrat el domini local, la Peña Deportiva havia amenaçat la porteria local, de manera que en el descans el partit no es veia controlat del tot. Li va anar molt bé al Badalona marcar en la primera acció de la segona meitat, una centrada d’Albarrán rematada a gol en el segon pal per Kevin. Si l’1-0 va ser clau, més ho va ser l’expulsió del visitant Selfa, que va veure la segona targeta en el minut 57. Els eivissencs van pagar molt car el fet de jugar en inferioritat numèrica i el Badalona va fer tres gols en dotze minuts, dos de Marcel Serramitja, que acabava d’entrar. Amb el partit sentenciat, l’últim tram va sobrar i només va arribar el gol de l’honor dels visitants, de penal.