2a divisió FEF

futbol

peralada

A poc a poc i bona lletra

Empat. El Peralada treu un punt del camp del Deportivo Aragó (1-1) en un partit que va anar de menys cap a més però que va jugar amb un jugador menys l’última mitja hora per l’expulsió de Soni

DEP. ARAGÓ 1 PERALADA 1

DEPORTIVO ARAGÓ:Sergio, Maxi (Jaime, 79’), Abel, Adan, Jesús González, Quique, Nieto (Rubio, 67’), Torras, Pep Biel, Aparicio i Rotellar.PERALADA:Gianni, Estellés, Bambo, Vallho, Andzouana (Joel Arimany, 85’), Montes, Andrés Romero (Boniquet, 63’), Álamo, Clotet (Javi Sánchez, 78’), Paik i Soni.GOLS:1-0 (27’) Aparicio. 1-1 (35’) Álamo.ÀRBITRE:Recio Moreno.T.G.:Al local Nieto; i als visitants Soni i Javi Sánchez.T.V.:Directa al visitant Soni (64’).

El Peralada sap que necessita victòries per sortir de la zona baixa de la classificació, però mentre continua creixent com a equip, empatar lluny de casa no és un mal negoci, i encara menys si això serveix per encadenar el quart partit sense perdre. I és que els xampanyers ahir van arrencar un punt del camp del Deportivo Aragó en un partit difícil, ja que els locals van ser superiors, sobretot en la primera meitat, i els d’Arnau Sala van haver de resistir amb un jugador menys l’última mitja hora per l’expulsió de Soni. El conjunt aragonès va arrencar amb una marxa més que el Peralada. Tot i tractar-se d’un equip inexpert com els empordanesos, van aprofitar la seva qualitat per tenir el control del partit. El Peralada, desbordat, no va poder contenir els atacs aragonesos que es van acabar traduint amb el gol d’Aparicio. Abans de la diana, el Deportivo Aragó ho havia intentat amb un xut llunyà de Pep Biel i un altre de Rotellar, que també va tenir l’ocasió més clara amb una rematada de cap que es va estavellar al travesser (20’). Va ser l’última que van perdonar els locals, ja que en el 27’ Aparicio va sorprendre amb un gran xut des de fora de l’àrea que va entrar al fons de la porteria sense que Gianni hi pogués fer pràcticament res.

El gol força la reacció

El Peralada s’ho va passar molt malament en la primera mitja hora, però va saber reaccionar a temps. De fet, l’empat va arribar ben aviat, en una gran jugada col·lectiva que va culminar Álamo amb un xut creuat (1-1, 35’).

Amb l’empat, el partit es va igualar. El Peralada va poder jugar per fi de tu a tu contra el seu rival, i fins i tot va donar la sensació que podia ser capaç de capgirar el marcador en la represa, quan hi va haver un intercanvi de cops entre els dos equips que va acabar en no-res. El guió del partit va canviar en el 64’, quan Soni va ser expulsat amb vermella directa. Amb deu, els xampanyers van haver de ser més prudents i, tot i que no van renunciar mai a l’atac, es van haver de dedicar més a defensar. La resposta va ser excel·lent i els d’Arnau Sala van mantenir l’empat a un en el marcador amb una demostració de solidesa.

ELS VESTIDORS

Puntuar sempre és bo; sobretot, fora de casa. Ens han dominat en la primera part, però en la segona hem fet un gran esforç
Hem demostrat que som un equip que sempre intenta atacar, tot i que ens costi. El gol és una gran jugada
Arnau Sala
entrenador del peralada

Soni, expulsat per un ús de força excessiu

Una de les pitjors notícies que el partit d’ahir deixa per al Peralada és l’expulsió amb vermella directa de Soni, que farà que sigui baixa, com a mínim, pel proper partit al camp de l’Hèrcules. En l’acte, el col·legiat va remarcar que la vermella va ser per fer “un ús de força excessiu quan la pilota estava en joc i no en disputa”, i dimecres el comitè decidirà si la sanció és d’un o més partits. Soni havia estat titular en els últims tres partits des que va rebre el visat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)