Territorial

Una dura ensopegada

1a catalana. La Jonquera perd contra el Manresa (0-1) en un partit on va ser superior, però no va saber aprofitar cap de les ocasions que va tenir. El gol visitant va arribar en una errada

la jonquera 0 manresa 1

LA JONQUERA:Manzano, Genís, Albert Genís, Jorge Torres (Cornellà, 46’), Dani Rodríguez (Moñino, 74’), Masó, Mamau, Tidiane (Marc Nieto, 63’), Bech (Álvaro, 46’), Fran Pérez (Pujadas, 63’) i Javi Revert.MANRESA:Sergi, Jonathan, Solernou, Agus, Moha, Floren, Soler (Chipi, 65’), Bernat, Javi (Manel Sala, 72’), Marçal Lladó (Brian, 82’) i Albert (Cuello, 82’).GOLS:0-1 (52’) Javi López.ÀRBITRE:Cubero Vidal.T.G.:Als locals Cornellà i Masó; i al visitant Albert.PÚBLIC:Uns 200 espectadors a les Forques.

La Jonquera està pagant cara l’ansietat i els nervis que comporta la pressió d’haver d’estar lluitant per les primeres posicions. I és que ahir, a casa contra el Manresa, els de Joan Mármol es van tornar a quedar amb les mans buides tot i fer mèrits per obtenir un resultat més positiu. La falta d’efectivitat en atac per aprofitar les ocasions generades i les concessions puntuals en defensa, van condemnar els jonquerencs.

El cert és que el partit d’ahir entre jonquerencs i manresans no va ser el més vistós del món. Ni els uns ni els altres van oferir les seves millors prestacions en atac i es van consolar a mantenir l’ordre defensiu. D’ocasions, per tant, n’hi va haver ben poques. En la primera, els visitants ho van provar amb dos xuts que Manzano va aconseguir refusar sense gaires problemes i la Jonquera va tenir les millors ocasions en dues accions de Revert i Bech, però no van servir per obrir el marcador.

El guió del partit va canviar del tot en la represa, quan va quedar palès que el Manresa sí que tenia el punt de mira ben afinat. Quan només s’havien jugat set minuts de la segona part, Javi López va aprofitar un error de col·locació dels centrals en un contraatac per fer el primer i únic gol del partit. El gol va esperonar la Jonquera, que va fer un pas endavant buscant el gol de l’empat. Javi Revert i Álvaro, que havia entrat en el descans, van ser els que van generar més perill, però els nervis es van menjar el conjunt jonquerenc a poc a poc i al final el gol de l’empat no va acabar arribant i els de Joan Mármol no van poder evitar la segona derrota consecutiva.