Barça B

Frenats al Miniestadi

Barça B. El filial blaugrana, que continua sense acabar de rutllar quan juga a casa, va empatar contra un Oviedo combatiu malgrat avançar-se amb un gran gol de Jose Arnaiz (40’)

barça b 1 oviedo 1

BARÇA B:Ortolà; Morer (Tarín, 83’), David Costas, Jorge Cuenca, Cucurella; Fali (Vitinho, 75’), Sarsanedas (Carles Pérez, 64’), Oriol Busquets, Aleñá; Choco Lozano i Jose Arnaiz.OVIEDO:Juan Carlos; Cotugno, Héctor Verdés, Carlos Hernández, Christian (Mossa, 91’); Forlín, Folch; Pucko (Linares, 52’), Aaron Ñíguez, Saúl Berjón (Owusu, 75’); i Toché.GOLS:1-0 (40’) Jose Arnaiz. 1-1 (54’) Carlos Hernández.ÀRBITRE:Figueroa Vázquez (col·legi andalús).T.G.:al local Sarsanedas; i als visitants Héctor Verdés i Christian.PÚBLIC:2.690 espectadors.

Al Miniestadi, les alegries són comptades. Al Barça B li està costant Déu i ajuda acabar els partits com a local amb un resultat favorable. La d’ahir en va ser una nova mostra. L’equip de Gerard López va avançar-se contra un Oviedo molt endreçat gràcies a un gran gol d’Arnaiz en el 43, però en el segon temps, galleda d’aigua freda. Carlos Hernández va connectar un córner al fons de la xarxa i, amb l’1-1, ja va ser impossible moure un marcador que, atès el que es va veure sobre la gespa, va fer justícia. Tocarà intentar-ho de nou dissabte vinent contra el Llorca. Abans, dimecres, hi ha la visita a Sòria.

Després de l’última derrota contra el Lugo, i també forçat pel perfil de futbolistes que té disponibles, Gerard López va voler canviar la fisonomia de l’equip i va poblar el mig del camp de futbolistes amb un perfil més bregador. Va apostar per jugar un 4-4-2 amb un rombe a la medul·lar, amb Aleñá a la mitja punta. Al davant, Choco i Arnaiz van compartir la responsabilitat de definir. El Barça B va ser un equip consistent davant un Oviedo també ordenat.

Acostumada com està a disfrutar d’un joc vistós, la parròquia que es va congregar al Mini va avorrir-se força. Al filial blaugrana li mancava aquell punt d’electricitat que ha mostrat en altres cites. Tot i això, les millors ocasions van ser per als locals, que van avisar mitjançant Arnaiz (19’) i Aleñá (21’). Després, el tedi va tornar a apoderar-se el partit. Per sort, en un contraatac magistral, el Choco Lozano va pentinar una pilota a Arnáiz, que va córrer més que ningú, va plantar-se a l’àrea i va batre Juan Carlos com ho fan els mestres: retallant i posant la pilota al pal llarg, entre els dos centrals. Quin tros de futbolista. 1-0 i cap als vestidors.

Reacció visitant

L’Oviedo, que havia contemporitzat en el primer temps, va canviar radicalment d’estratègia després de la represa. Esperonat per les necessitats, el quadre asturià va sortir a mossegar. Així, el premi no va trigar a arribar. I ho va fer després d’un parell d’avisos. L’encarregat d’establir l’empat va ser el central Carlos Herández, que va connectar amb el cap un córner servit per Saúl Berjón (54’).

Quedava encara més de mitja hora i el partit va entrar en una d’aquelles fases en què tot està trencat i pot passar qualsevol cosa. En aquest context, els dos conjunts van disposar de bones ocasions. Per part blaugrana, les més clares les va tenir el Choco Lozano, però el defensa i la rereguarda van desviar els seus xuts. Ja arribats al tram final, l’Oviedo va tenir contra les cordes el Barça B. Owusu, que no va aprofitar un regal d’Ortolà i Ñíguez, amb un xut que va blocar el porter valencià, van tenir l’1-2 a tocar. L’equilibri, en tot cas, ja no es va trencar.

Sabíem que seria difícil. El punt no ens deixa un bon regust, però ja pensem en dimecres
Jose Arnaiz
EXTREM DEL BARÇA B
Sabíem que seria una lliga competida i l’Oviedo és un gran equip. Aquest punt també suma
Rodri Tarín
DEFENSA DEL BARÇA B

ELS VESTIDORS

Hem competit bé. Sumar sempre és positiu i més davant d’un bon rival com és l’Oviedo
Gerard López
ENTRENADOR DEL BARÇA B
Al primer temps no hem estat a l’altura, després hem estat millor i hauríem pogut guanyar
Juan Antonio Anquela
ENTRENADOR DE L’OViEDO

Gerard critica la repressió de l’1 d’octubre

Gerard López va valorar la situació política que viu Catalunya. El tècnic granollerí va demanar que hi hagués entesa entre les dues parts –“els responsables polítics catalans i espanyols s’han d’asseure i escoltar-se”– i va criticar la resposta repressiva de les forces policials de l’Estat: “Vull condemnar el que vam veure la setmana passada. No em va agradar la violència desmesurada que hi va haver per part de l’Estat espanyol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)