2a divisió FEF

MARCEL SERRAMITJA

DAVANTER DEL BADALONA

“Marcar obre una nova etapa”

365 dies i una lesió de genoll després, el davanter del Badalona va tornar a marcar, amb un doblet contra la Peña Deportiva

L’últim gol de Marcel Serramitja (la Cellera de Ter, 1994) en la lliga havia estat un 8 d’octubre del 2016. Just un any després, el davanter del Badalona va tornar a marcar amb un doblet contra la Peña Deportiva (4-1). Deixa enrere una tortuosa lesió de lligaments encreuats que el va aturar quan la seva carrera començava a enlairar-se.

Què va pensar quan va marcar?
Just després de marcar no vaig pensar en res. Però quan va acabar el partit vaig rememorar el temps que feia que no marcava en la lliga, tot el procés tan llarg. I, sobretot, que ha valgut la pena sacrificar hores i hores de recuperació per tornar a viure una situació tan maca com marcar.
Segur que hi ha hagut gent que l’ha ajudat...
Em puc sentir molt afortunat, perquè durant tot el procés he tingut molt a prop la meva família, els meus amics i la meva xicota. No m’ha faltat gent que m’hagi donat suport i m’agrada molt compartir amb ells els bons moments.
Encara pensa en el genoll?
Gens ni mica. Un cop vaig entrar en la pretemporada amb el grup i veure que després d’una o dues setmanes ja no tenia molèsties, em vaig oblidar completament de la lesió. Hi pots pensar de tant en tant, però quan estic jugant ja només penso en el joc.
L’any passat es va lesionar quan estava en el millor moment...
Era l’any que més continuïtat estava tenint i amb més confiança de l’entrenador i em sentia molt còmode amb la idea de joc i amb l’equip en general. Tot anava bé fins a la lesió, sí. Però vaja, són coses que li poden passar a qualsevol jugador.
Molts futbolistes diuen que les lesions enforteixen...
Totalment. Mai m’havia lesionat de relativa gravetat i em va tocar patir una lesió dura. Fins que no em vaig lesionar no em vaig adonar de la importància que té el futbol per a mi, que el practico cada dia des dels 12 anys. Quan ja fa un mes o dos que estàs aturat t’agradaria estar entrenant-te i valores molt més tot el que és el futbol.
Marcar tanca una etapa?
Al contrari. L’obre. A partir d’ara les coses aniran a millor. Estava tenint minuts i era una qüestió de temps, de minuts i de fortuna que acabés arribant. Per tant, a partir d’ara cal pensar a ajudar l’equip encara més.
Vostè estudia història...
Així és.
Ha arribat al 1714?
[Riu]. Sí, en la carrera toquem una mica de tot.
I aquest cop creu que Catalunya guanyarà?
[Riu encara més]. Són moments difícils per a Catalunya i esperem que els polítics ho puguin solucionar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)