2a divisió FEF

Que sigui per aixecar el vol

Toca un canvi. L’Olot espera que la primera victòria del curs enceti una dinàmica positiva de resultats tal com va passar el curs 2015/16 quan van guanyar quatre partits seguits a casa

L’Olot havia vist en les jornades anteriors com en els últims minuts del partit se li escapaven massa punts de la mà. Dissabte, però, i després de moltes setmanes de merèixer-ho, va arribar la primera victòria de la temporada, contra l’Atlètic Saguntí (2-0), que a més va servir a l’equip garrotxí per situar-se en la tretzena posició i deixar enrere la zona perillosa, on estava instal·lat des de la tercera jornada. Amb aquesta victòria, els olotins també van evitar igualar el registre de la temporada 2015/16, l’anterior a segona B que va acabar amb el descens. En aquella ocasió, amb Rodri a la banqueta, l’Olot no va guanyar fins a la jornada nou i en els primers vuit partits només va sumar quatre punts, la meitat dels que acumula ara. “Ens hem tret un pes de sobre perquè el vestidor ja necessitava guanyar, sobretot perquè estàvem en el camí correcte, però el futbol no era just amb nosaltres”, va assegurar el tècnic, Martín Posse, just després del partit.

Una dosi de confiança

“L’Olot intenta tenir la pilota i per això a casa dominarà molts partits i a fora pot obtenir molts punts si s’adapta bé als camps”, va assegurar dissabte David Gutiérrez, l’entrenador de l’Atlètic Saguntí. Precisament, això és el que esperen aconseguir els garrotxins, que després d’haver sumat els tres primers punts no en tenen prou i volen entrar en una dinàmica positiva. “El més important eren els tres punts, perquè feia setmanes que ens ho mereixíem i per això el vestidor està molt content. Hem de tenir en compte que a segona B gairebé tots els empats són bons perquè costa molt guanyar, per això hem d’intentar sumar el màxim de punts possible a fora de casa i fer-los bons a casa”, valora el migcampista de l’Olot Jordi Masó.

La referència a què s’agafen ara els olotins és precisament la del curs 2015/16. En aquella ocasió, la primera victòria va trigar una jornada més a arribar, però després de superar el Mestalla (2-0) van encadenar quatre triomfs a casa guanyant també l’Eldenc (5-0), el Cornellà (2-0) i l’Espanyol B (2-1).

Amb variació tàctica

Una de les novetats que va conduir a la primera victòria de la temporada va ser el canvi de sistema que va plantejar Posse, que va utilitzar una defensa de tres centrals amb dos carrilers. “Ens vam trobar amb el que havíem treballat i tot i que vam recular al final no vam patir”, analitza Masó, que va afegir que s’havia “adaptat bé” al mig del camp. Dissabte, al camp de l’Ontinyent, es veurà si aquesta opció té continuïtat.

ELS PROTAGONISTES

El més important eren els tres punts, perquè feia setmanes que ens ho mereixíem i per això el vestidor està molt content
A 2a B gairebé tots els empats són bons. Costa guanyar i hem de fer bo a casa el que sumem a fora
Jordi Masó
migcampista de l’olot
Ens hem tret un pes de sobre perquè necessitàvem guanyar. El futbol no estava sent just
Martín Posse
entrenador de l’olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)