3a divisió FEF

XAVI JAIME

DAVANTER DEL REUS B

“El nostre secret és la unió”

El Reus s’ha convertit en la revelació i ja és tercer, però l’equip manté la prudència

“Hem fet una gran família i això després es nota dins del camp”, diu el davanter Xavi Jaime

El Reus B s’ha convertit en l’equip revelació de tercera. Després de la victòria de diumenge passat al camp d’un dels grans favorits, l’Hospitalet (0-2), l’equip roig-i-negre és tercer. Xavi Jaime (Tarragona, 03-09-1995), autor dels dos gols a la Feixa Llarga i un dels veterans del vestidor, ja que ha passat pels tres filials del Reus –també va estar al Reddis i el Morell–, es mostra gratament sorprès i ara espera que el bon rendiment de l’equip tingui continuïtat.

Diumenge van guanyar i vostè va fer dos gols. No sé si es pot demanar alguna cosa més...
La veritat és que estic molt content. Deixant de banda el meu rendiment particular, m’alegro per l’equip, que ha fet un molt bon inici de temporada. Ara volem allargar-ho.
Guanyar un rival com l’Hospitalet, que és un dels pesos pesants de la categoria, els habilita per ser considerat favorits?
Tenint en compte el punt de la temporada en què estem, és molt aviat per parlar-ne. Ara bé, sí que és cert que l’equip està molt motivat i molt unit, que és el més important. Hem d’anar pas a pas, a veure fins on arribem.
En tot cas, s’esperaven ser tercers a hores d’ara, amb la imatge que estan oferint?
No, sincerament no. L’equip va començar pensant a curt termini, en cada partit. Volíem intentar fer un bon inici de temporada per sumar el màxim nombre de punts possibles i agafar una mica de coixí, ja que l’objectiu principal era mantenir la categoria. Això de moment no canvia, seguirem lluitant sense cap objectiu fixat ara mateix.
Llavors, el bon inici no els ha de fer canviar el xip?
No. El nostre xip ha de ser l’ambició i sortir a guanyar cada diumenge, surti qui surti. Aquesta és la mentalitat que ens ha portat fins aquí i és la correcta.
Són un filial amb números equilibrats. Això és reflex de solvència.
És que la idea que ens transmet el mister és aquesta: mantenir la porteria a zero i després, les poquetes ocasions que es tenen, aprofitar-les el màxim possible.
Des de dins, com s’expliquen aquesta gran arrencada?
El secret és que hi ha un vestidor unit, i aquest és un factor que és molt important dins d’un equip. Això és el que ens ha donat estar a dalt aquests dos anys. Hem fet una gran família i aquesta complicitat es nota sobre la gespa.
A nivell personal. El curs passat va fer set gols i ara ja n’acumula tres. Té algun repte?
El meu repte és fer-ho el millor possible quan el mister em posa a l’onze per poder repetir en el partit de la setmana següent. Dit això, els gols són un al·licient i intentaré anar ampliant aquest registre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)