Nàstic

futbol

nàstic

Un present incòmode

Nàstic. L’equip grana, quatre dies després de caure a Tenerife, s’obliga a derrotar el Granada, un equip dissenyat per pujar i que encadena tres victòries, per no quedar-se ancorat al pou

No serà fàcil, per al Nàstic, sortir de la incomoditat, dels nervis. Un mal inici de competició, amb destitució inclosa de Lluís Carreras, el va situar de seguida a la zona més baixa i, després d’un inici esperançador amb Rodri a la banqueta, la derrota de dissabte al camp del Tenerife, on va ser clarament superat, li va recordar que hauria de suar molt per revertir la mala situació. El Nàstic és penúltim, amb només cinc punts de vint-i-un possibles, i ja té la zona de permanència a quatre, malgrat que té pendent jugar el partit suspès contra el Barça B. Situar-se tan aviat en zona delicada fa que l’equip afronti cada partit amb la pressió de tenir l’aigual al coll i, per tant, poc marge d’error. Mala peça al teler per a un equip que s’ha d’anar fent.

Rodri recupera els internacionals Dimitrievski i Kakabadze, que van jugar dilluns amb les seves seleccions i que, per tant, fins a última hora no se sabrà si estan en condicions de jugar. La presència de tots dos és important, ja que el porter macedoni és el titular clar sota els pals i el defensa georgià és l’únic lateral dret de la plantilla, i més tenint en compte la sanció de Suzuki, expulsat a Tenerife. Pel que fa a la resta, es mantenen les baixes de Djetei i Dongou i és probable que Rodri introdueixi alguna rotació.

El Granada arriba en una situació més còmoda. L’equip andalús vol recuperar la categoria perduda al final de la lliga passada, i per això ha construït un bloc potent i ha confiat en un dels entrenadors clàssics de segona A, José Luis Oltra. El Granada va començar per sota de l’esperat, amb quatre empats en les quatre primeres jornades i derrota en la cinquena, a Valladolid. Però en els tres últims partits, ha assolit tres victòries que l’han tranquil·litzat.

LES FRASES

La victòria no es pot escapar perquè necessitem els tres punts. El Granada és un rival molt dur
Antonio Rodríguez
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
La classificació del Nàstic no està en acord amb el seu potencial. Té molt bons futbolistes
José Luis Oltra
entrenador del granada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)