Primera divisió

Maffeo, debut i titularitat

Internacionals. El carriler del Girona es va estrenar amb la selecció espanyola sub-21 jugant els noranta minuts i amb un triomf contra Eslovàquia. Bounou també va jugar amb el Marroc

El futbolista del Girona, Pablo Maffeo, va debutar ahir amb la selecció espanyola sub-21 en el duel que el combinat estatal va disputar a la ciutat de Poprad contra Eslovàquia. El partit, corresponent a la fase de classificació per al campionat d’Europa de la categoria, va acabar amb un contundent 1-4 favorable a Espanya.

Pel que fa a Pablo Maffeo, la seva estrena com a internacional va ser per la porta gran, ja que el jugador propietat del City i cedit a Montilivi va jugar a l’equip titular i va disputar els noranta minuts. Si el seleccionador Albert Celades manté la confiança en Maffeo, el jove futbolista del Girona pot tornar a ser convocat per disputar dos enfrontaments més de classificació per a l’europeu, que es disputaran entre el 9 i el 14 de novembre contra Islàndia i de nou contra Eslovàquia.

En el duel també van jugar els futbolistes del Vila-real Pablo Fornals (14’) i Rodrigo (90’ i un gol).

Bounou, des de l’inici

El porter del Girona va ser titular ahir en l’amistós que el Marroc va jugar contra Corea del Sud, un partit que els marroquins van guanyar per 1-3. Pel que fa a Bounou, va jugar la primera meitat de l’enfrontament sense encaixar cap gol. Uns dies abans, el combinat dirigit per Hervé Renard –amb el porter del Girona com a suplent– va sumar una gran victòria contra el Gabon (3-0) que permet al Marroc fer un pas endavant cap al mundial de Rússia –els val un empat en l’últim partit contra la Costa d’Ivori per classificar-se–, en un duel que es jugarà l’11 de novembre.