Girona

També hi volen ser

Els altres. Una actuació brillant a Montilivi acostaria Kayode a la selecció nigeriana, classificada. El Marroc, amb Bounou, té una ‘final’ contra la Costa d’Ivori

Un altre davanter del Girona amb possibilitats de jugar el mundial de Rússia és Olarenwaju Kayode. Nigèria és una de les seleccions classificades per a la fase final, després d’acabar com a campió del grup B d’Àfrica, al davant de Zàmbia, el Camerun i Algèria. La selecció entrenada per l’alemany Gernot Rohr ha completat la fase de classificació sense Kayode, que només va participar en dos amistosos (el març i el juny passat, quan jugava a l’Àustria de Viena) amb el combinat absolut. De tota manera, Kayode ara té un aparador de primer nivell, la lliga espanyola, i si oferís un rendiment destacat amb el Girona augmentaria les possibilitats de convèncer el seleccionador. De moment, Larry Kayode ha tingut participació en tots els partits de lliga del Girona, tot i que només en un com a titular, i no ha estrenat el compte golejador.

El lideratge del Marroc

Qui sí que és habitual en les convocatòries internacionals és Yassine Bounou, malgrat que la seva participació activa se sol reduir als partits amistosos. El Marroc té a prop la classificació per al mundial de Rússia, després d’haver assolit el lideratge del grup C. El conjunt d’Hervé Renard té una final el dia 11 de novembre, en què es juga en un enfrontament directe contra la Costa d’Ivori l’accés a la fase final. Els marroquins tenen un punt més i, per tant, els val l’empat, però l’enfrontament es juga a Abidjan, la capital de la Costa d’Ivori.

El repte majúscul dels colombians

X.M.

També té la presència assegurada en el mundial de l’estiu que ve la selecció colombiana, com a quarta classificada de la fase sud-americana. El Girona té tres jugadors colombians que han estat citats amb la selecció absoluta i que, tot i que no hi han tingut participació activa recentment, mantenen l’aspiració d’acabar-s’hi fent un lloc amb vista a la cita mundialista, sempre que completin una temporada molt bona amb el Girona. Marlos Moreno (foto), que va disputar la copa Amèrica del 2016 –quatre partits i un gol–, va jugar en tres partits de les eliminatòries per a Rússia, l’últim dels quals el setembre de l’any passat. Johan Mojica va ser citat en tres partits de classificació per al mundial de Rússia, entre octubre i novembre del 2015, sense arribar a jugar. En un d’aquests duels, contra l’Argentina, també va ser convocat Bernardo Espinosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)