2a divisió FEF

Ara, també lluny de casa

Olot. Després d’aconseguir la primera victòria de la temporada en la jornada anterior, els de la Garrotxa volen obtenir el primer triomf a domicili contra un rival directe com és l’Ontinyent

L’Olot es va treure un pes de sobre la setmana passada aconseguint el primer triomf del curs contra l’Atlètic Saguntí (2-0). Aquesta tarda els homes de Martín Posse intentaran a Ontinyent mantenir les bones sensacions viscudes al terreny de joc i d’aquesta manera aconseguir una victòria que els permeti assolir diversos objectius: d’una banda, encadenar dos triomfs i allunyar-se una mica més de la zona de perill –l’Olot comença la jornada amb dos punts de marge respecte al descens directe– i, de l’altra, batre un rival directe en la classificació com és l’Ontinyent.

L’escenari fa ser optimista ja que l’equip d’El Clariano encara no ha guanyat davant del seu públic i té un balanç de tres derrotes, un empat i encara cap gol a favor en els quatre partits disputats a casa. “No han pogut guanyar com a locals, però també és cert que s’han enfrontat a rivals que ocupen la part alta –el Cornellà, el Vila-real B, el Mallorca i el Lleida–, però són un equip rocós, molt fort, dur i que treballa ràpid en els contraatacs. Això els converteix en un rival molt competitiu i difícil de superar. Tenim la tranquil·litat de saber interpretar contra quin rival juguem i en quin moment ho fem, aquest és el camí que hem de seguir”, remarca Posse, que assegura que l’estat d’ànim de l’equip ha millorat: “Quan es guanya tothom està més content.”

Tot i que no ha aconseguit guanyar a domicili, l’Olot ha obtingut empats valuosos en escenaris complicats com són el camp de l’Hèrcules (1-1), el de l’Atlètic Balears (1-1) o en el duel gironí a Peralada (0-0). “A fora de casa el rendiment de l’equip és molt positiu”, explica el tècnic dels olotins, convençut que un triomf a El Clariano seria un reforç important a la feina feta; més enllà dels resultats obtinguts “sempre hem mantingut la serenitat i el treball”, afirma.

Dubtes en l’esquema

Una de les sorpreses de la darrera jornada va ser l’alineació de tres defenses centrals d’entrada –Barnils, Micaló i Mas– i la utilització del 3-5-2 com a sistema. L’aposta contra l’Atlètic Saguntí va sortir bé ja que es van sumar els tres punts i ara caldrà veure si Martín Posse manté aquest esquema o torna a la defensa de quatre i laterals més fixats al darrere que s’havia vist en les primeres set jornades. Com fa una setmana, les baixes de l’Olot seran Jose –amb una ruptura a l’adductor–, i els també lesionats Yeray i Moha.

LA PRÈVIA

L’Ontinyent és un rival rocós, molt fort, dur i treballa ràpid en els contraatacs. No han guanyat a casa però han jugat contra rivals forts

LA XIFRA

Sabem interpretar contra quin rival juguem i en quin moment. És el camí que hem de seguir
Martín Posse
Entrenador de l’Olot

TRES CENTRALS?

3
empats
i només una derrota ha sumat l’Olot en els quatre partits que ha jugat a fora de casa
Contra el Saguntí, l’Olot va variar el sistema amb bons resultats. Caldrà veure si es manté
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)