2a divisió FEF

La reacció més exigent

Llagostera. L’equip llagosterenc rep al municipal una de les plantilles més potents de la categoria amb l’obligació de sumar el primer triomf a casa i acostar-se als llocs de permanència

Arribats a la novena jornada, la situació a Llagostera no és gens còmoda: la plantilla que dirigeix Òscar Álvarez s’ha encallat en la zona de descens, encara no ha pogut guanyar a casa i poder agafar aire en forma de victòria implica derrotar una de les plantilles més potents de la categoria, l’Elx.

El repte és difícil però des de dins del vestidor busquen el vessant positiu de trobar-se amb un equip de l’entitat dels il·licitans. “Ve un dels millors equips de segona B, però això ha de ser un al·licient per a nosaltres. Volem la primera victòria a casa com sigui i tenir al davant l’Elx ha de ser un punt més de motivació”, explica el tècnic local, Òscar Álvarez.

En l’equip rival destaquen noms com Benja, Provencio o el sorprenent Sory, autor ja de quatre gols. “Del mig del camp cap endavant és espectacular. Estan acostumats a un camp gran i a Llagostera es trobaran tot el contrari. Hem de fer allò a què no estan acostumats”, analitza Álvarez. A la banqueta rival, però, Vicente Mir segur que recorda el municipal llagosterenc ja que quan era entrenador del filial de l’Elx, en la temporada 2013/2014, en aquest camp se li va escapar la possibilitat de jugar una fase d’ascens a segona A.

El Llagostera ha tingut fases de bon joc en els darrers dos partits contra el València Mestalla i el Lleida, però no li ha servit per sortir de la zona de perill. “La progressió és bona, encara que no es reflecteixi en la classificació. Estic segur que els bons resultats arribaran”, diu el tècnic.

Guichón hi serà

Per a aquest duel, el Llagostera ja podrà disposar de Guichón després que l’atacant hagi superat unes galteres. “S’ha entrenat bé aquesta setmana però no està al màxim de les seves possibilitats. Malgrat això, és un jugador que segur que ens ajudarà molt a partir d’ara”, comenta Òscar Álvarez.

LA PRÈVIA

Ve un dels millors equips de segona B, però això ha de ser un al·licient per a nosaltres, un punt més de motivació per guanyar
Hem de fer allò a què l’Elx no està acostumat. Treure profit del nostre terreny de joc
Òscar Álvarez
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)