Territorial

Una gran oportunitat per aixecar el cap

Divisió d’honor juvenil. El Girona rep la visita de l’Espanyol (12.30 h) a Vilablareix

El Girona, que havia guanyat els cinc primers partits, ha ensopegat les dues últimes jornades a fora amb un empat al camp del Gimnàstic de Manresa (1-1) i la dura derrota a la ciutat esportiva Joan Gamper contra el Barça (3-0), que li va fer perdre el lideratge. Avui, a casa i contra un dels favorits a guanyar la lliga, l’Espanyol, els d’Àlex Marsal tindran l’oportunitat de retrobar-se amb la victòria per la porta gran i recuperar la confiança que els permeti seguir lluitant en les primeres posicions.

Els blanc-i-blaus han calcat, fins ara, el curs dels gironins, però són segons gràcies a la diferència de gols. L’Espanyol ha guanyat tot el que ha jugat a casa, però com el Girona ha abaixat el ritme fora de casa, on ha sumat només un punt en els dos últims desplaçaments –va perdre a Saragossa (2-1) i va empatar a Manacor (0-0).

Avui, per tant, els dos equips intentaran entrar de nou en una bona dinàmica i ho faran amb un ull posat en el partit del Barça, que juga al camp d’El Olivar, quart classificat. El Girona tindrà les baixes d’Homet (lesionat i Torra (Peralada).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)