Reus

El camí està marcat

Reus. El conjunt roig-i-negre ha deixat de conformar-se amb sobreviure i vol posar una marxa més per convertir tants empats (quatre en els últims cinc partits) en victòries

No hi ha cap més secret en una categoria que no dona treva setmana rere setmana. La solidesa defensiva sempre és una garantia i el Reus s’ho ha pres al peu de la lletra, però ara, mogut per l’ambició, vol alguna cosa més. Els roig-i-negres s’han aferrat a l’eficiència defensiva (quatre gols encaixats en els darrers set partits) per viure en una zona còmoda i ara busquen un salt de qualitat. Avui, contra el Rayo Vallecano, a tres punts de distància i vorejant la zona de promoció d’ascens, es presenta una bona oportunitat.

Tants empats han tingut una cosa positiva: el Reus és l’equip que menys partits ha perdut en la lliga (un) igualat amb l’Osasuna, que és segon classificat. Però, a canvi, l’absència de victòries han mutilat els roig-i-negres a la taula classificatòria. “Empatar no està malament, sobretot en una categoria igualada i en què costa guanyar, però hem de donar una mica més perquè algun d’aquests empats caiguin del nostre costat”, admet l’entrenador López Garai que ha vist com el seu equip igualava quatre dels últims cinc partits.

Per al duel d’avui, a més de les baixes de Vítor i Guzzo, que són de llarga durada, Migue no hi arribarà per unes molèsties. I Haro és dubte.

Al davant, el Rayo presentarà batalla perquè el conjunt de Míchel ha anat perfeccionant la maquinària en les últimes jornades havent guanyat tres dels últims quatre xocs. “Hem de ser agressius sense la pilota, recuperar i ser capaços de dominar-los”, diu el tècnic madrileny Míchel.

Empatar no està malament, i més en aquesta categoria, però hem de donar una mica més
Aritz López Garai
entrenador del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)