2a divisió FEF

Amb la mel als llavis

Partit viu. El Sabadell torna a avançar-se però és incapaç de salvar l’avantatge en un matx ple d’alternances i ocasions per als dos equips

at. saguntí 1 sabadell 1

ATLÈTIC SAGUNTÍ:Lluna, Gámez, Gimeno, Marín, Óscar, Juliá, Gallego (Granell, 68’), Álex Felip (Pau Franch, 58’), Nuha, Lois i Kata (David Fas, 54’).SABADELL:Roberto, Óscar Rubio, Coch, Migue, Dani Gómez; Pol Moreno, Adri Díaz (Trápaga, 87’), Víctor (Guillemenot, 68’); Josu (Gai Assulin, 77’), Ángel i Capó.GOLS:0-1 (7’) Víctor. 1-1 (72’) Pau Franch.ÀRBITRE:Sureda Cuenca.T.G.:als locals Nuha i Gámez; als visitants Víctor, Dani Gómez i Migue.

El Sabadell es va quedar ben a prop d’encadenar dues victòries consecutives i va sumar el sisè empat de la temporada.

L’equip de Toni Seligrat es va avançar gràcies a la diana del jove migcampista Víctor Martínez, que va recuperar una pilota a la frontal i va etzibar un xut que va superar Lluna. A partir d’aquí, el Saguntí va ser més actiu en la porteria de Roberto amb una reacció immediata després del gol. L’ocasió més clara, però, va arribar a punt del descans en una jugada de Gámez per la banda que Óscar Rubio va salvar sota els pals.

En la segona meitat, el Sabadell va tenir les seves ocasions amb oportunitats d’Ángel i d’Adri Díaz, que va enviar un xut al pal. Però el gol de l’empat va arribar en una cavalcada del davanter Nuha per la banda que Pau Franch, que acabava d’entrar, va rematar amb l’esperó dins l’àrea. Franch va tornar a marcar però l’àrbitre el va anul·lar per fora de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)