Territorial

El Banyoles torna a somriure

1a catalana. Els del Pla de l’Estany trenquen una dinàmica de tres derrotes consecutives i s’imposen al Sant Cugat

BANYOLES 2 SANT CUGAT 1

BANYOLES:Bala, Quimo, Gallardo, Amós, Sala (Feixas, 67’), Bena (Casanova, 46’), Èric, Viadé (Ignasi, 46’), Tarifa (Pol, 46’), Barceló i Güell (Kuhn, 55’)SANT CUGAT:Juanma, Víctor, Samper (Caparrós, 82’), Lorente, Georgy (Tomàs, 46’), Seydou (Molina, 82’), Peski, Uri (Simon, 67’), Patrick (Joel, 82’), Ferran Roca i Lucas..GOLS:1-0 (9’) Èric Gispert. 2-0 (86’) Adrià Casanova. 2-1 (90’) Simon..ÀRBITRE:Ariño Jiménez.T.G.:als locals Amós Gasca i Quimo; i als visitants Ferran Roca, Lorente, Seydou i Marc Samper,..T.v.:al visitant Víctor (40’) per vermella directa.

Després de tres derrotes consecutives, el Banyoles necessitava el triomf contra el Sant Cugat i els d’Adam Fontes no van fallar. Des del xiulet inicial els del Pla de l’Estany van sortir mentalitzats i, ben aviat, es van avançar. Èric, amb el pit, va rematar una centrada de Sala (9’). Abans del descans, els vallesans es van quedar amb deu jugadors després d’una dura entrada. En la represa, els banyolins van tenir diverses ocasions clares per ampliar l’avantatge, però a vegades els pals i d’altres el porter Juanma ho impedien. En la recta final Casanova va aprofitar un refús del pal per marcar el segon (85’). En l’últim minut, els visitants van escurçar distàncies.