Territorial

El Girona recupera el lideratge

Divisió d’honor juvenil. Els gironins superen l’Espanyol en un partit de molta exigència que guanyaven 2-0, però amb l’expulsió d’Uche al final van haver d’acabar demanant l’hora

girona 2 espanyol 1

GIRONA:Collet, Prado, Teo, Uche, Pol, Cobos (David, 60’), Jofre, Alejandro, Pedro Porro (Alós, 80’), Pachón (Moha, 68’) i Valery (Juli, 84’).ESPANYOL:Joan, Mario, Xavier, Guillermo, Genar, Saúl, Ivan, Pau, Ribelles, Gilbert i Ferran.GOLS:1-0 (1’) Pedro Porro. 2-0 (72’) Moha. 2-1 (85’) Ferran.ÀRBITRE:Sauleda Torrent.T.G.:als locals Alejandro, Cobos, Collet i Juli; i als visitants Pau, Ivan i Ribelles.T.V.:al local Uche (77’) per doble amonestació.PÚBLIC:Uns 300 espectadors.

El Girona torna a ser el líder de divisió d’honor juvenil després de superar ahir un dels favorits, l’Espanyol, i aprofitar l’empat del Barça al camp d’El Olivar (0-0). El partit va ser vibrant els noranta minuts i el Girona va demostrar una fortalesa digna dels millors equips de la categoria, i és que ahir els d’Àlex Marsal van confirmar que son un més dels candidats a lluitar per les fites més importants.

La primera part del Girona va ser excel·lent. Va començar de la millor manera possible amb el gol de Pedro Porro en el primer minut. L’extrem va caçar una segona jugada després d’un córner i quan tothom esperava la centrada va sorprendre Joan amb un potent xut. Després del gol els gironins van donar un recital d’ordre i solidesa defensiva. L’Espanyol va tenir la pilota, però no va poder superar la defensa del Girona en cap moment. De fet, la millor ocasió que van tenir va ser un mal refús d’Alejandro que entre Collet i el travesser van desviar. Les millors ocasions van ser del Girona, que va saber jugar amb criteri quan tocava. La nota negativa va ser que no van trobar el segon gol, sobretot en el 43’ quan Pedro Porro va estavellar una falta al pal i en el rebot Pachón va tenir la mateixa sort.

En la represa l’Espanyol va fer un pas endavant i va acular més els gironins a la seva àrea. Tot i això els blanc-i-blaus tampoc van saber generar ocasions i el Girona, centrat exclusivament a defensar bé, va mantenir el resultat mentre avançaven els minuts.

Un final d’infart

Els últims vint minuts el partit va pujar de revolucions. El Girona, que havia trepitjat poc l’àrea rival en la segona part, va trobar el camí del 2-0 en una falta a la frontal que Moha va executar a la perfecció per superar Joan i deixar el partit ben encarrilat (72’). Tot i el 2-0 l’Espanyol no va afluixar i menys quan en el 77’ Uche va veure la segona targeta groga i va deixar els gironins amb deu. A partir de llavors el setge va ser constant i Ferran ho va aprofitar per fer el 2-1 després d’un rebot (85’). El Girona, amb un gran sacrifici però pràcticament agonitzant, va aconseguir mantenir el resultat fins al xiulet final.